Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΓΩΝΑ Σ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΠΟΡΟΥ-ΠΕΙΡΑΙΑ Άμεσα τοπικό Δημοψήφισμα! Ξεπουλιέται το λιμάνι του Πόρου - Παιχνίδια του ΤΑΪΠΕΔ! Ξεπουλιέται το λιμάνι του Πειραιά- Παιχνίδιατης Κυβέρνησης!

Το λιμάνι του Πόρου ξεπουλιέται! Νοικιάζεται με αδιαφανείς διαδικασίες! Όποιος θα ελέγξει το λιμάνι θα ελέγχει Πόρο και Γαλατά για τα επόμενα πενήντα χρόνια!Το λιμάνι του Πειραιά βγαίνει στο σφυρί! 
Η κυβέρνηση της υποτέλειας και της ντροπής έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους.
 Τα δίνει όλα μπιρ παρά, απεμπολώντας την εθνική κυριαρχία. Έχουμε καταντήσει κράτος μαριονεττών και αφρικανικής μπανανίας! 
Για τούτους και για χίλιους άλλους λόγους αναρωτιόμαστε:

1.Τι θα απογίνουν οι βαρκάρηδες, οι ψαράδες και οι ταξιτζήδες; Τι τύχη θα έχουν τα καταστήματα Πόρου και Γαλατά για τα επόμενα πενήντα χρόνια; Ο άγνωστος ενοικιαστής θα οικοδομήσει πάνω στο λιμάνι, θα μπούνε κάγκελα παντού, θα είναι δύσκολο το περπάτημα στην παραλία, θα έχει δικά του εστιατόρια, καφενεία, μπαράκια και παντός είδους καταστήματα λαίκής τέχνης; Τι κέρδος θα έχει η τοπική κοινωνία; τι νομική κάλυψη θα έχει ο Δήμος από τη μη εκπλήρωση των συμβατικών όρων του ενοικιαστή;
2.Με την πώληση μεγάλων πακέτων μετοχών του Λιμένος Πειραιώς τι θα απογίνουν οι εργαζόμενοι; Θα δουλεύουν Έλληνες ή φτωχοπρόδρομοι αλλοδαποί με ανύπαρκτα μισθολόγια; Τι κέρδος θα έχει το κράτος; Ποια θα είναι η τύχη του Λιμανιού για τυχόν αθέτηση των όρων της πώλησης; Θα είναι στη δικαιοδοσία του Ελληνικού Κράτους ή Διεθνή Δικαστήρια θα επιλύουν τις διαφορές που θα προκύπτουν μεταξύ του Δημοσίου και του ξένου Αγοραστή;
ΠΡΟΤΕΙΝΩ: Ανοικτή συγκέντρωση των Δημοτικών Συμβουλίων Πόρου, Γαλατά, Πειραιά και ομόρων Δήμων, όλων των ενδιαφερομένων φορέων και ατόμων εντός ευλόγου χρόνου! Να κληθούν όλοι οι υπεύθυνοι και να ακουστούν όλες οι απόψεις!
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ τα τετελεσμένα γεγονότα και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις μαζί με τους συμπατριώτες μου για να ανατρέψουμε την πραξικοπηματική εκχώρηση του Λιμανιού του Πόρου και την πώληση του Λιμένος του Πειραιώς!
Θέλουμε ΔΙΑΛΟΓΟ και όχι αποφασίζουμε και διατάσσουμε: Τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει φάει τα ψωμιά της δεν γίνεται να χάσουμε τα Λιμάνια μας, επειδή κάποιοι θέλουν να τα δώσουν άρον-άρον και κοψοχρονιά!Γιατί καθεύδει η Αντιπολίτευση;Τα λιμάνια είναι και θα παραμείνουν δικά μας!
Οι πολίτες Πόρου-Γαλατά και οι πολίτες του Πειραιά θα έχουν τον τελικό λόγο! Τέρμα υπνοβλάκωση! Καιρός για αγώνες! Να γίνει άμεσα τοπικό Δημοψήφισμα!

Δημήτριος Ν. Πάνου
Δικηγόρος-Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου
Μέλος της Επιτροπής Δικηγόρων Πειραιά κατά της μεταστέγασης των Δικαστηρίων του Πειραιά.

Τηλ:6975855996 – email:dimitris.panou@gmail.com