Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.. Ανακατασκευή οδού Ποταμού Έργο ζωής για την ασφάλεια κατοίκων και οδηγών

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Κορυδαλλού για τη χρηματοδότηση του έργου βελτίωσης χάραξης της οδού Ποταμού, με στόχο την ασφάλεια κατοίκων και οδηγών στην περιοχή του Σχιστού.

Το έργο, που θα δημοπρατηθεί άμεσα, περιλαμβάνει τη διαμόρφωση της οδού Ποταμού από την οδού Καραολή Δημητρίου έως την οδό Οδυσσέως με σταθερό πλάτος οδοστρώματος και νησίδας, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλέστερη μετακίνηση των οχημάτων και η αποφυγή οδικών ατυχημάτων. Η οδός Ποταμού είναι δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας, που συνδέει τον Κορυδαλλό με το Χαϊδάρι, στον οποίο έχουν συμβεί πολλά θανατηφόρα ατυχήματα λόγω των κατασκευαστικών προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρό που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Κορυδαλλού, καθώς και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη, που στήριξε και προώθησε άμεσα τη μελέτη που εκπόνησε ο Δήμος, υπογραμμίζοντας ότι αυτή πρέπει να είναι η συνεργασία α΄ και β’ βαθμού αυτοδιοίκησης.