Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Εορτή Αγίου Χαραλάμπους Καστέλλας

 Κυριακή 9 και Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου εόρταζε ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους Καστέλλας και πολλοί πιστοί από τον Πειραιά και τους γύρω δήμους, προσήλθαν και προσκύνησαν τον Άγιο Χαράλαμπο, έναν Άγιο που μαρτύρησε σε πολύ μεγάλη ηλικία και απέδειξε ότι η δύναμη της πίστης είναι αυτή που σε κάνει Άγιο.

Την παραμονή της γιορτής 9 Φεβρουαρίου, το απόγευμα, προσήλθαμε στον Ιερό Ναό για λάβουμε μέρος στις ακολουθίες, του Εσπερινού, της Αρτοκλασίας και της περιφοράς της Ιεράς Εικόνας.
Τις ακολουθίες τέλεσε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αναστάντος Χριστού, Ιερομόναχος π. Μεθόδιος Κρητικός, βοηθούμενος από Ιερείς και διακόνους της Μητρόπολης.
Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννη Ξυπολιά, τον Αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Τουμπέκη, τον πρώην Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάκη Κουβάτσο, τον Πολιτευτή κ. Νίκο Καλύβα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Πέτρο Πουλικαράκο, τις κυρίες Ελευθερία Κατσή, Στέλλα Γεραλή, τον κ. Σάββα Παπαδόπουλο, τον κ. Γιώργο Συντιχάκη των Δρομέων Υγείας, τον Επίτροπο κ. Γιώργο Ρούκα, την Μουσικό κ. Ιωάννα Παρασκευοπούλου.
Ευχόμαστε ο Άγιος Χαράλαμπος να μας χαριτώνει και να μας δίνει Υγεία και Προκοπή.

Γιώτα Κανδεράκη