Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Εόρτιο Βραδυνό στον Άγιο Κων/νο Πειραιά

 Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρου του Ιερού Ναού του Αγίου Κων/νου Πειραιά, Ευρυπίδου 93, διοργανώθηκε εόρτιο βραδυνό με καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και πολύ κέφι για να ενισχυθούν τα οικονομικά του φιλόπτωχου ταμείου και της σίτισης των αναξιοπαθούντων και των απόρων.
Το έργο του Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου είναι τεράστιο και καθημερινά ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Εκτός των καθημερινών αναγκών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που δίνονται σε οικογένειες που πάσχουν, γίνεται και μεγάλη προσπάθεια για συντήρηση του Ναού και αποκατάσταση σοβαρών βλαβών που έχει υποστεί από τους κατά καιρούς σεισμούς και τον Χρόνο.

Γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα από πιστούς ενορίτες και Πειραιώτες που έδωσαν με αγάπη το παρών και σαυτό το κάλεσμα.
Συγχαρητήρια στον π. Ιωάννη Παναγιώτου, Προϊστάμενο του Ναού, στους άλλους Ιερείς και σ’ όλους όσοι εργάζονται με αγάπη για το συνάνθρωπο.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τις κυρίες Βίκυ Τατσοπούλου, Αγγελική Χρόνη, Χαριτίνη Κοντοθανάση, Άννα Δασκαλάκη, Ντίνα Τρουπιώτη, Λίνα Αθανασίου, Βάσω Γανωτοπούλου, Νανά Ανδριανοπούλου, τους κ.κ Γιάννη Ηλία, Γιώργο Τατσόπουλο, Μανώλη Πολυκρέτη, Σάββα Παπαδόπουλο.

Αναστασία Κουτσουμπού