Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Πόσο σέβεται τον Δημότη και κατά πόσο υπηρετεί τα συμφέροντά του;Δεν πρόλαβε να ξεχαστεί η αρπαχτή του Δήμου Πειραιώς, στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη (καλοκαίρι του 2013) όπου εισέπρατταν 15 ευρώ (όσο και το κανονικό αντίτιμο του εισιτηρίου) από τους ορθίους, δίδοντας προσκλήσεις που έγραφαν «Τιμής ένεκεν» και μου ήρθε η επόμενη κατραπακιά από το Δήμο.
Επί 20 (είκοσι) χρόνια σχεδόν τα βρώμικα κυκλώματα του Δήμου με έχουν γεμίσει με πρόστιμα «μαϊμού», τα οποία βεβαιώνουν σε διάφορους χρηματικούς καταλόγους και κατά διαστήματα μου στέλνουν ειδοποιήσεις να τα πληρώσω, απειλώντας ακόμη και με κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας.

Ποιες τσέπες γεμίζουν όλα αυτά τα πρόστιμα; Ίσως τις ίδιες που γέμισαν οι παράνομες εισπράξεις στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη.
Η ιστορία αυτή άρχισε το 1984, όταν η συνιδιοκτήτρια στο εξ αδιαιρέτου οικόπεδο όπου βρίσκεται η κατοικία μου, κα Άννα Σκαράκη, γέμισε με καταγγελίες το ακίνητό μου για «αυθαίρετες κατασκευές».
Η πολεοδομία του Δήμου μού επέβαλε πρόστιμα, τα οποία βεβαιώθηκαν στον Χρηματ. Κατάλογο 170/95. Τα πρόστιμα αυτά (και κατασκευής και διατήρησης) πλήρωσα στις 6-11 του 1995, αφού προηγουμένως όλες τις «αυθαίρετες κατασκευές» με το άρθρο 22 ΓΟΚ 85, το δε τριπλότυπο είσπραξης είχε ΝΟ 878.
Στη συνέχεια οι επίορκοι υπάλληλοι του Δήμου πήραν τις καταγγελίες αυτές με τα ίδια Νο εκθέσεως αυτοψίας και τις βεβαίωσαν σε άλλο χρηματικό κατάλογο τον 372/98 και στις 14/7/98 μου έστειλε η κα ΑΙΚ. ΡΟΥΠΑ να πληρώσω ένα υπέρογκο ποσό. Αμέσως απάντησα στις 15/7/98 με την υπ’ αριθμ. Πρωτοκ. 4692/19-7-98 ότι τα πρόστιμα αυτά έχουν πληρωθεί και οι «αυθαίρετες κατασκευές» έχουν νομιμοποιηθεί.
Μάταια επέμενα να γίνει διόρθωση εσφαλμένου και να διαγραφούν τα χρέη, στις 3/11/2005 μου εστάλη από το Ταμείο Εισπράξεων του Δήμου και τους κυρίους Νικολάκη Φώτιο και Νικόλαο Βασιλειάδη ειδοποίηση ότι ο Δήμος προχωρά σε κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας μου λόγω χρεών.
Στις 10/12/2005, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ελέγχου κατασκευών κ. Χιονίδη, μετέβην στην Πολεοδομία με το φάκελό μου τον σχετικό με τις επίμαχες «αυθαίρετες κατασκευές». Αφού έγινε ο έλεγχος του φακέλου μου κατ’ αντιπαράθεση με τον σχετικό φάκελο που υπήρχε στην Πολεοδομία δεν βρέθηκε καμμία εκκρεμότητα, με την νέα αίτηση με αριθμ. πρωτοκ. 13406/20-12-2005 ζητώ πάλι την διαγραφή των χρεών, τα οποία ήδη είχαν εξοφληθεί από το 1995.
Στου κουφού την πόρτα. Στις 5/2/2014 και από τους κυρίους Α. ΜΑΡΓΑΡΗ & Κ. ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟ, έλαβα νέα ειδοποίηση για τα «χρέη μου» προς το Δήμο, τα οποία έχουν μεταφέρει από τον χρηματοκατάλογο 372/98 σε άλλους χρηματικούς καταλόγους με ποσά που καίνε.
Βέβαια όλα αυτά δεν είναι λάθη, αλλά προγραμματισμένες ενέργειες διότι:
Οι καταγγελίες στο σύνολό τους έγιναν με ανακριβή στοιχεία και ορισμένες με αναληθή και εντελώς ψευδή στοιχεία.
Με βάση τις καταγγελίες αυτές, η καταγγέλλουσα κα Σκαράκη, επί Δημάρχου κυρίου Αγραπίδη και Αντιδημάρχου τεχνικών Υπηρεσιών κυρίου Μπουγά, προσκόμισε επί πλέον πλαστά έγγραφα και ο Δήμος εξέθρεψε μία μεγάλη απάτη σε βάρος μου. Με αυτή την απάτη η αντίδικος μπορούσε να αποσπάσει ένα μεγάλο μέρος από την ιδιοκτησία μου και να το ενσωματώσει στη δική της. Η υπόθεση αυτή βρίσκεται στα Αστικά, Διοικητικά και ποινικά δικαστήρια.
Φυσικά οι σύμβουλοί μου (Νομικοί και Τεχνικοί) ενημέρωσαν και τον Δήμαρχο κο Αγραπίδη και τον Αντιδήμαρχο κο Μπουγά και τους εμπλεκόμενους παράγοντες του Δήμου και ζήτησαν απόφαση διαγραφής προστίμων και βεβαίωση μη οφειλής στο Δήμο. Ακόμη περιμένω απάντηση
Δήμαρχε έλεος!
Όποιος δεν έχει χρήματα για να αντιμετωπίσει τα τεράστια αυτά έξοδα. Χάνει την ιδιοκτησία του.
Απαιτώ άμεσα την Απόφαση διαγραφής προστίμων καθώς και την βεβαίωση μη οφειλής στο Δήμο.
Αικατερίνη Παπανικολάου
Ρηγ. Φερραίου 38 Πρ. Ηλίας Πειραιάς
Τ.Κ. 183 34