Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19.00 Συναυλία Οικολογικού Εισιτηρίου του Ψαραντώνη με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μελίνα Μερκούρη" στο Κερατσίνι (Εμμ. Μπενάκη 70). Είσοδος Ελεύθερη


Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11 το πρωΐ στο Ξενοδοχείο Θεοξένια του Πειραιά, Καραολή και Δημητρίου 23, ο Σύλλογος Ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Πειραιά διοργανώνει εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «2014: Αναδιάρθρωση και νέα μέτρα για τον διαβήτη». Είσοδος Ελεύθερη.

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 στο Cafe "Royal Park" (Αγ.Ελευθερίου & Αμοργού, Καμίνια), Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ της Δ' Διαμερισματικής Κοινότητας Πειραιά, θα κόψει την πίτα της


Δευτέρα 24η Φεβρουαρίου 2014 από τις 09.00 έως τις 16.00, στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Παραδοσιακών Σκαφών διοργανώνει την ημερίδα με θέμα: «Διαμόρφωση προτάσεων για τη διάσωση των παραδοσιακών σκαφών και καρνάγιων».


Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 7.00 μ.μ., ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου και ο Καλλιτεχνικός Μουσικός Σύλλογος «Ο Μουσικός Αυλός»,  διοργανώνουν εκδήλωση τσάϊ,  στο Πνευματικό Κέντρο  του ιερού Ναού.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν: Εύθυμη Θεατρική Σκηνή, Χορωδίες και Μουσικά Σύνολα και θα διεξαχθεί κλήρωση με πλούσια δώρα.

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014 και ώρα  10.00  π.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Παντελεήμονα  Ιλισού –Καλλιρρόης -Αθήνα (τηλ. 210- 9236 191), ο Σύνδεσμος Σικινιτών θα τελέσει Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία για την Κυριακή της Ορθοδοξίας.
Στη λειτουργία θα βρίσκεται και η εικόνα της Παναγίας της Παντάνασσας, προστάτιδας του νησιού.
Μετά την αρτοκλασία θα προσφερθεί το παραδοσιακό κέρασμα,  στο παραπλήσιο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.