Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Από Σάββατο 1 μέχρι Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΖΑΝΝΕΙΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟY ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟY ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ καλεί τους γονείς που επιθυμούν εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, με όρους υγιούς άμιλλας και συναγωνισμού, να επιλέξουν το σχολείο για τη συμμετοχή των παιδιών τους στις εισαγωγικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούνιο του 2014.
Πληροφορίες στο site του συλλόγου www.zanneios.gr καθώς και στο e-mail: info@zanneios.gr.

Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 7.00 μ.μ, ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Νηστεία και ζωή», με ομιλητή τον Αρχιμανδρίτη Δανιήλ Ψωΐνο, στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, κάτω απόν τον Ναό της Αγίας Τριάδας.


Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 19.00, η Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά «Saint Paul», Κουντουριώτου 232, πραγματοποιεί μουσική εκδήλωση για «μικρούς» και «μεγάλους» με έργα γνωστών συνθετών γραμμένα για παιδιά «17 ματιές μέσα στους αιώνες, με έργα μεγάλων συνθετών για μικρούς καλλιτέχνες».
Παίζουν βιολί: Δ. Πυλιά, Αν. Χαλάτση, Μ. Χατζή και πιάνο η Έλενα Σολωμού. Συμμετέχει η Χορωδία της Σχολής με τραγούδια του Θ. Δρίτσα και σε στίχους της Ελ. Ζαμπετάκη και του Χ. Μπουλιώτη. Παρουσίαση: Μ. Τσούμα και Θ. Τσαγκάρης


Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 19.30 το Πνευματικό Ίδρυμα Μανώλη Α. Χριστουλάκη, πραγματοποιεί τιμητική βραδιά για τον Νικαιώτη ζωγράφο Εμμανουήλ Μαντά, στην αίθουσα διαλέξεων του Ιδρύματος (Σκουζέ 19, 5ος όροφος, τηλ. 210 45.39.682). Θα ακολουθήσει προβολή βιντεοταινίας με τον τίτλο «Βυθού Στιγμές», γυρισμένη από τον τιμώμενο καλλιτέχνη, που αποκαλύπτει τον εξωτικό και παραμυθένιο κόσμο του βυθού της Σάμου.


ΤΡΙΤΗ 11 Μαρτίου 2014 στις 6 το απόγευμα σας περιμένουμε στο Ξενοδοχείο ΣΑΒΟΫ επί της λεωφ. ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ στον ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ " ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑΣ " με βάση το "φυτό της αθανασίας" το ονομάζουν και "ελιξήριο μακροζωιας " την ΑΛΟΗ by "LR". ΩΡΑ για την Υγεία μας και την ΠΡΟΛΗΨΗ" ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ και συνεργάτες από ΑLΟE VERA by LR! (τηλεφωνειστε για την συμμετοχή σας στο 698108711


Τρίτη 11 Μαρτίου και ώρα 6.30 μ.μ., ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποιεί ομιλία με θέμα: «Διαβάζοντας Άγιο Ιωάννη Χρυσόστομο: Οι δρόμοι της μετανοίας», με εισηγητή τον κ. Αθανάσιο Κοτταδάκη – εκπαιδευτικό, συγγραφέα.


Παρασκευή 14 Μαρτίου, η ΧΕΝ Πειραιά θα παρακολουθήσει την Ακολουθία των Χαιρετισμών στην Σαλαμίνα. Ώρα Αναχώρησης από το Δημοτικό Θέατρο 3.00 μ.μ. (Πληροφορίες τηλ. 210 41.81.674).


Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Μαρτίου, ο Πειραϊκός Σύνδεσμος πραγματοποιεί διήμερη εκδρομή σε Μυκήνες και Ναύπλιο.
Δηλώσεις και πληροφορίες έως την Δευτέρα 10 Μαρτίου, τηλ. 210 41.78.159.


Κυριακή 16 Μαρτίου, ο Μορφωτικός Φυσιολατρικός – Κοινωνικός Σύλλογος Πειραιά «ΦΟΙΒΟΣ», πραγματοποιεί αρτοκλασία στον Ιερό Αγίου Ελευθερίου Καμίνίων, για τα γενέθλιά του και κατόπιν κέρασμα κέρασμα καφέ στην αίθουσά του (Κιθαιρώνος 12, Καμίνια).


Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 11:15 το πρωΐ στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Καρύτση θα τελεστεί δοξολογία για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Στρατιώτη με πρωτοβουλία της Δωδεκανησιακής Ένωσης Ελλάδας.


Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, στις 7.30΄ το απόγευμα στην αίθουσα «Δημήτρης Μπόγρης», στο Δημαρχείο Σαλαμίνας, θα γίνει, υπό την αιγίδα του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων, η παρουσίαση του νέου Ιστορικού μυθιστορήματος του Ντίνου Κουμπάτη, «Στις φλόγες της Σμύρνης», το οποίο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις «Ψυχογιός».
Θα μιλήσει η λογοτέχνιδα Παναγιώτα Χριστοπούλου-Ζαλώνη και θα διαβάσουν αποσπάσματα ο διακεκριμένος ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου και η ηθοποιός Αγγελική Σάντορα.


ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Μαρτίου το πρωΐ (10.00-14.00) στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα γίνει εορτασμός για την ενσωμάτωση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα με πρωτοβουλία της Δωδεκανησιακής Ένωσης Ελλάδας.