Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Στο Σύλλογο ΑγκαλιάΖΩ

 Ένα τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι διοργάνωσε από Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στη Β’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά Δραγάτση 1 Α (Πεζόδρομος, ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου - ΑγκαλιάΖΩ και η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.
Τα έσοδα θα διατεθούν σε δράσεις του ΑγκαλιάΖΩ και σε προγράμματα ενημέρωσης του κοινού για Πρόληψη-Έγκαιρη Διάγνωση του καρκίνου καθώς και οικονομική στήριξη των καρκινοπαθών.

Το κοινό του Πειραιά που πάντα αγκαλιάζει κάθε θετική δράση, προσήλθε και έδωσε το δικό του μεγάλο παρών και το περίσσευμα της αγάπης του.
Ανάμεσα στους προσελθόντες διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Αντιδήμαρχο κ. Λίτσα Σαρρή, την Πρόεδρο της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Ελένη Ανδριανοπούλου, με ενέργειες της οποίας διοργανώθηκε αυτή η εξαιρετική εκδήλωση, τις κυρίες, Μαρίνα Κριτσωτάκη, Κέρρυ Μακρογαμβράκη, Λίνα Αθανασίου, Ξένια Φωτίου, τον κ. Γιώργο Συντιχάκη των δρομέων Υγείας Πειραιά, την κ. Πατλάκα και όλο το διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγκαλιάζω.
Το παζάρι ξεκίνησε με όμορφα Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια από Πειραιώτικη Χορωδία και κέρασμα Πειραιώτικο με μελομακάρονα καφέ και κουραμπιέδες.

Νίκος Ζάβρας