Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Επίθεση Μελά κατά του Προϋπολογισμού


Ο Βουλευτής Παναγιώτης Μελάς των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014  μεταξύ άλλων τόνισε:
Συζητάμε τον Προϋπολογισμό του 2014, ο οποίος μπορεί να χαρακτηριστεί προσωρινός, αφού δεν έχει την έγκριση των δανειστών και της Τρόικα και έτσι μπορεί να έρθει συμπληρωματικός Προϋπολογισμός .

Αυτό που θέλω να τονίσω από την αρχή είναι ότι, η υλοποίηση αυτού του Προϋπολογισμού, πιστεύω ότι θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στον Ελληνικό Λαό.
Θα συμβεί αυτό, όταν σήμερα, ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων πολιτών, ζει στη φτώχεια, στο σκοτάδι και στους δρόμους. Κάτω από τα όρια της φτώχειας ζει το 23% των πολιτών, ενώ, ακόμη, ένα μεγάλο ποσοστό βρίσκεται κοντά στα όρια της φτώχειας και αυτό είναι απαράδεκτο.
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, λόγω της μεγάλης οικονομικής κρίσης και  ο κάθε πολίτης αγοράζει τα άκρως απαραίτητα, η μία μετά την άλλη κλείνουν, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι άνεργοι. Η Κυβέρνηση αντί να στηρίξει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους αφαιρεί το αφορολόγητο ποσό των 5.000 ευρώ και τους φορολογεί, από τις αρχές του 2014, από το πρώτο ευρώ, λες και θέλει να αυξηθούν οι άνεργοι.
Με τη πολιτική που ακολουθεί αυξάνονται κατά χιλιάδες οι άνεργοι κάθε χρόνο και από το Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα. Η ανεργία έχει ξεπεράσει στη χώρα μας το 27,3% και στους νέους το 60%.
Ο φόρος της ακίνητης περιουσίας έναντι του 2009 έχει αυξηθεί στο επταπλάσιο. Από 500 εκ. ευρώ περίπου, που ήταν το 2009, έχει φτάσει στα 3,5 δις ευρώ και θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο.

Το απαράδεκτο είναι ότι, προσπαθείτε να φορολογήσετε αγροτεμάχια  και διατηρητέα ακίνητα, από τα οποία ο ιδιοκτήτης δεν εισπράττει ούτε ένα ευρώ το χρόνο.