Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

«Η ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ».Ομιλία στο Σχολείο ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ


 Την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στην Αίθουσα τελετών του Σχολείου ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, Καραΐσκου και Πύλης, Πειραιάς, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων της μεταστέγασής του, διοργανώθηκε εκδήλωση στην οποία μίλησε η Σχολική Σύμβουλος Αντωνία Γεωργούλα με θέμα: «Η ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ».

Γέμισε η μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου με παιδιά και γονείς που πραγματικά ήθελαν να μάθουν για αυτό το μεγάλο θέμα που μας ταλαιπωρεί όλους σήμερα.
Με ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε τα παιδιά που έκαναν ερωτήσεις και διαπιστώσαμε ότι διαθέτουν πολύ καλή κρίση και είναι προβληματισμένα για την πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Μουσικό κ. Δημήτρη Λαουτάρη, τον Ποιητή και Θιασάρχη Θεάτρου Σκιών κ. Μανώλη Λαουτάρη, τον κ.Βασίλη Παρτσινέβελο, την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου η «Γειτονιά μας» κ. Κέρρυ Μακρογαμβράκη, τον Αγωνιστή κ. Νίκο Λεμονή.
Ακολούθησε κέρασμα στο προαύλιο του Σχολείου, κατά το οποίο όλοι είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τα παιδιά και να τους ευχηθούμε για τις γιορτές.

Ελένη Κανατσέλη