Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα ανάψει επίσημα το Χριστουγεννιάτικο καράβι, σύμβολο της ελληνικής ναυτοσύνης στο παγκόσμιο γίγνεσθαι και του Πειραιά ως Ναυτική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Θα ακολουθήσει συναυλία της Φωτεινής Δάρρα και του Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Η πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου από νωρίς το απόγευμα, θα πλημμυρίσει από νότες και ακούσματα   της Φιλαρμονικής του Δήμου Πειραιά, του «Ωδείου του Πειραιά» και του Μουσικού Σχολείου της πόλης.


Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, στις 19:00 θα φωταγωγηθεί το παραδοσιακό δέντρο στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Κανάρη, όπου θα είναι και το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Πειραιά. Θα ακολουθήσει συναυλία με Γιάννη Χριστοδουλόπουλο και το συγκρότημα «ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ». Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τρόφιμα και ρούχα για τους αναξιοπαθούντες


Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 8 το βράδυ στον Πολυχώρο Κωσταράκος, Θήρας και Μαντινείας, Καμίνια Πειραιά, η Θεατρική Ομάδα του ΟΠΑΝ παρουσιαζει τον Ποιητή Κ.Π. ΚΑΒΑΦΗ.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ. ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 7:30 το απόγευμα στο Βιβλιοπωλείο Αιγηΐς, Βασιλέως Γεωρίου Α΄ 11 Πειραιάς, θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου «Οι Περιπέτειες του Φιλελευθερισμού στην Ελλάδα». Θα μιλήσουν: Δημήτρης Κατσικάρης, Τάκης Γεννηματάς, Δημήτρης Κυριακάκος.


Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κων/νου Πειραιά θα πραγματοποιηθεί Θρησκευτική Μουσική εκδήλωση. Λαμβάνουν μέρος Βυζαντινή Χορωδία υπό τη Διεύθυνση του Πρωτοψάλτη ΒαλάντηΣεραφείδη και Παιδικό, Φωνητικό, Νεανικό Σύνολο υπό τη διεύθυνση Μαρίας Μιχαλοπούλου.