Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

«Στο κατώφλι της Τεσσαρακοστής» στη Σύναξη των Νέων της Αγίας Τριάδας

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το απόγευμα, ο Τομέας Νεότητας της Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Στο κατώφλι της Τεσσαρακοστής», με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Προικονήσου κ. Ιωσήφ, στο Παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, κάτω απόν τον Ναό της Αγίας Τριάδας.
Άνθρωπος με πολλά ψυχικά χαρίσματα και γνώσεις ανεξάντλητες ο κ. Ιωσήφ, είναι ένας Ιεράρχης που αναλώνεται καθημερινά στον Ευαγγελισμό της Διδασκαλίας του Χριστού.
Πολύ επίκαιρο το θέμα και μας βοήθησε να κατανοήσουμε την αξία των ημερών που περνάμε και αυτών που θα έρθουν σε λίγο με αποκορύφωμα τη Μεγάλη Βδομάδα με τα Άγια Πάθη και την ένδοξο Ανάσταση.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Γραμματέα της Σύναξης των Νέων κ. Φοίβη Κωνσταντέλλου, τους Επιχειρηματίες κ.κ Γιάννη Ηλία, Παναγιώτη Πρεδάρη, τις κυρίες Σουτέρα Ελευθερία, Στέλλα Γεραλή, Ευμορφία Χριστοφή, Κυριακή Σοφικίτου, Μακρογαμβράκη Βασιλική, την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ» κ. Κέρυ Μακρογαμβράκη.

Γιώργος Κανδεράκης