Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Saint Paul ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΩΙΝΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ


 Στο πλαίσιο του προγράμματος εθελοντικής αιμοδοσίας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και τον Σύλλογο Αποφοίτων, η Σχολή διοργανώνει και φέτος πρωινό αιμοδοσίας.
Έτσι, σε συνεργασία με το «Φιλανθρωπικό Σωματείο Κάριτας Αθήνας» και το Τζάνειο, Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά προσκαλούμε όλους εσάς δασκάλους, δασκάλες, καθηγητές, καθηγήτριες, υπαλλήλους, γονείς, αποφοίτους και φίλους της Σχολής να προσέλθετε και να δώσετε αίμα το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014 από τις 10π.μ. έως τις 1μ.μ. στον χώρο της Σχολής στον Πειραιά (είσοδος από Πραξιτέλους – parking στην αυλή της Σχολής).
Στόχος είναι να ανανεώνουμε την Ομάδα Αιμοδοσίας με νέα μέλη που θα μπορούν να δίνουν αίμα στον χώρο μας κατά τακτές χρονικές περιόδους. Το πρόγραμμα αυτό λειτουργεί ως τράπεζα αίματος, με κύριο σκοπό την κάλυψη των αναγκών των αιμοδοτών ή των συγγενών τους, αλλά και άλλων ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Σημείωση: Την παραμονή της αιμοδοσίας επισκεφτείτε για διευκρινίσεις ή πληροφορίες την ιστοσελίδα της Σχολής: www.saintpaul.gr – fec@saintpaul.gr