Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Στο Σύνδεσμο αποφοίτων της Ελληνογαλλικής SAINT PAUL

 Την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ελληνογαλλικής Σχολής SAINT PAUL ο Σύλλογος των αποφοίτων έκοψε την πίτα του και ταυτόχρονα βράβευσε μαθητές επιτυχόντες της Σχολής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.
Ο Πρόεδρος των Αποφοίτων κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τη Σχολή που αγωνίζεται να δίνει σωστή Παιδεία και τους μαθητές που με προσπάθειες καταφέρνουν να διακρίνονται και να προχωρούν μπροστά.

Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τους Ιερείς π. Μεθόδιο Κρητικό και π. Ιωάννη Πάτση, τον Βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τους Γενικούς Διευθυντές κ.κ Αντώνη Ρηγούτσο της ΔΕΛΑΣΑΛ Αλίμου. Μάρκο Βαρθαλίτη της Ελληνογαλλικής SAINT PAUL, τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή κ Γιώργο Παππά, το Δρ κ. Πέτρο Βιολάκη, τον Πολιτευτή κ. Γιώργο Βαγιάκη, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ιωσήφ Βουράκη, τον Δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Καπράνο, τον Λογοτέχνη κ. Διονύση Κουλεντιανό, τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλη Κορκίδη, τον Σύμβουλο κ. Παύλο Πολιτάκη, τον Λυκειάρχη κ. Γιάννη Παπαθεοχάρη, τους Επιχειρηματίες κ.κ Θανάση Γαλάτη, Γιάννη Ηλία, Παναγιώτη Πρεδάρη, τον κ. Νίκο Πολίτη των Ολυμπιτών Καρπάθου, τον κ. Σκευοφύλακα, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Δικηγόρο κ. Δημήτρη Πάνου. τον Πολιτευτή κ. Χάρη Βαλλιανάτο.
Ευχόμαστε και του χρόνου να υπάρχει υγεία και να είμαστε όλοι καλά.

Ελένη Κανατσέλη