Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο ετήσιος χορός της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

 Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2014, στο κρητικό κέντρο «ΟΜΑΛΟΣ», όπου η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της.
O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. αεικίνητοι οικοδεσπότες υποδέχονταν ζεστά τα μέλη του σωματείου με τις οικογένειές τους και φρόντιζαν για την καλύτερη δυνατή τακτοποίησή τους στα τραπέζια. Λαμβάνοντας το λόγο η Αντιπρόεδρος του σωματείου Α. Μ. Ντουντουνάκη, καλησπέρισε τον κόσμο εκ μέρους του Δ.Σ και κάλεσε αντιπροσωπευτικό τμήμα του συγκροτήματος των μικρών μαθητών, να χορέψει χορούς της Μεγαλονήσου, για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Τα παιδιά εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, με τις χορευτικές τους δεξιότητες και καταχειροκροτήθηκαν.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Πρόεδρου της Αδελφότητας Θ. Τσόντου, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους του σωματείου για την προσέλευσή τους, τους πληροφόρησε για μια σειρά δραστηριοτήτων που το σωματείο ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει, όπως τη μεγάλη εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα, που θα γίνει στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, την 7ήμερη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και διάφορες άλλες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος προσκάλεσε τους συνεργάτες του ν’ ανοίξουν το χορό. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο ανέβηκε στην πίστα ενωμένο και κεφάτο, έτοιμο να διασκεδάσει και να θερίσει τους καρπούς της καλής προετοιμασίας που είχε κάνει. Η φιλοξενία και το καλό φαγητό του «ΟΜΑΛΟΥ», το εξαιρετικό συγκρότημα του Η. Χορευτάκη συνετέλεσαν στην επιτυχία της ετήσιας χοροεσπερίδας του σωματείου, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους.