Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Στο Δ’ Δημοτικό Διαμέρισμα


Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Κ. Κωσταράκος», Θήρας & Μαντινείας, η Δ’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά έκοψε την πίτα της.
Γέμισε ασφυκτικά ο χώρος με δημότες που προσήλθαν να ευχηθούν ο ένας στον άλλο για το καλό της χρονιάς και να ελπίσουν σε καλύτερες μέρες.Την γιορτή στόλισε και ωραίο μουσικό πρόγραμμα που το κατευχαριστηθήκαμε.
Την πίτα ευλόγησε ο π. Νίκανδρος του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου και παρέστησαν, εκτός των άλλων και, οι Βουλευτές κ.κ Τάκης Μελάς, Κώστας Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιάννης Ξυπολιάς, οι Πολιτευτές κ.κ Δημήτρης Μάρκου, Γιώργος Βαγιάκης, ο Αναπληρωτής Δημάρχου κ. Αναστάσιος Κάρλες, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Χαράλαμπος Τουμπέκης, Παναγιώτης Ρέππας, Γιάννης Μελάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Μύρων Καλαϊτζάκης, Γιάννης Παππάς, Μελίνα Φύκια, Φίλιππος Καμπούρης, ο Ναύαρχος Βασίλης Κυριαζής ως εκπρόσωπος του Υπουργού Κώστα Αρβανιτόπουλου, η Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αικατερίνη Γαρδούνη, ο Διαμερισματικός Σύμβουλος κ. Ιωακείμ Παπάκης, ο Δρ Πέτρος Βιολάκης, ο Επιχειρηματίας κ. Θανάσης Γαλάτης.

Ελένη Κανατσέλη