Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Στο Διαμάντι του Πειραιά, τον Πειραϊκό Σύνδεσμο

 Λαμπρή η τελετή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Πειραϊκού Συνδέσμου, με πλήθος κόσμου τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα «Βαρώνου Κίμωνος Ράλλη» του Πειραϊκού Συνδέσμου, η Πρόεδρος κα Μαίρη Σορώτου – Τσανάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο, υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τα Μέλη, την Ένωση Φίλων Τμήματος Σωματικής Αγωγής, τους προπονητές, τους αθλητές όλων των Τμημάτων, τους φίλους και τους γονείς του Συνδέσμου, για να εορτάσουν όλοι μαζί τον ερχομό του 2014, με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας.

Η τελετή ξεκίνησε από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά, με τον εξαίρετο μαέστρο και τα εκλεκτά μέλη της, η οποία απέδωσε μουσικές συνθέσεις και έκλεισε η χορευτική ομάδα του Συνδέσμου Κρητών «Η Ομόνοια».
Κατά τη διάρκεια της τελετής πραγματοποιήθηκαν ειδικές βραβεύσεις σε μέλη (Δημήτριο Πιστικό και Αμαλία Λεοντακιανάκου), παλαιούς προπονητές (Κώστα Σορώτο, Κώστα Αναστασάτο και Θανάση Μαργαρίτη), παλαιούς αθλητές και αθλήτριες του Πειραϊκού Συνδέσμου (Γιώργο Θεοδώρου, Γιάννη Νικολάου, Σοφία Αθανασίου, Διονυσία Αντωνακοπούλου), για την ανεκτίμητη προσφορά τους στο Σύνδεσμο, το διεθνή διαιτητή Βόλλεϋ κο Κωνσταντίνο Μαργαρίτη και τους θρύλους του Μπάσκετ Αλέκο Σπανουδάκη και Γιάννη Σπανουδάκη.
Στην εορταστική αυτή εκδήλωση παρέστησαν: ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο οποίος ευλόγησε την πίττα και απηύθυνε χαιρετισμό με ανθρώπινα μηνύματα για αγάπη, αλληλεγγύη και κυρίως ειρήνη για όλο τον κόσμο, και τόνισε «όταν μιλάμε για ναό πολιτισμού, αναφερόμενοι στον Πειραϊκό Σύνδεσμο, πρέπει να τον θεωρούμε ότι είναι η Αγία Τράπεζα του Ναού», ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ιωάννης Τραγάκης, οι βουλευτές κ.κ. Αναστάσιος Νεράντζης, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Παναγιώτης Μελάς, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Ναύαρχος Βασίλειος Κυριαζής, ο αναπληρωτής Δημάρχου Πειραιά κ. Αναστάσιος Κάρλες, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Ιωσήφ Βουράκης και η δημοτική Σύμβουλος Πειραιά κα Ζωή Ρούσσου.

Επίσης παρέστησαν οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των φορέων της πόλης του Πειραιά.