Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ανδρέας Σταθάκος κοντά στον Κελεσίδη


Ο Παναγιώτης Κελεσιδης ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Πανσεραΐκο στην ηλικία τον 21 ετών. Μετά αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό μέχρι το 1980 καθώς είχε παίξει και αγώνες στην Εθνική Ελλάδος. Μας επισημαίνει "Τα καλύτερα χρόνια τα πέρασα στον Ολυμπιακό, ήταν τιμή μου να παίξω με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και ο κόσμος με αγάπησε όπως τον αγάπησα και εγώ".

Αυτή τη στιγμή έχω ακαδημία τερματοφυλάκων στις εγκαταστάσεις του Ελαιώνα με παιδάκια από ηλικία από εφτά μέχρι δεκαπέντε μαθαίνοντας τα μυστικά του τερματοφύλακα και μεταξύ αυτόν είναι και ο μαθητής μου Αντρέας Σταθάκος που είναι πάνω από πέντε χρόνια μαθαίνοντας τα μυστικά του τερματοφύλακα και πιστεύω ότι θα κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο και βέβαια με δουλειά επίμονη και υπομονή.

Το μήνυμα που στέλνω στους γονείς είναι τα μικρά παιδιά να τα ωθούν στον αθλητισμό γιατί η εποχή μας είναι τόσο δύσκολη και επικίνδυνη. Τέλος ο Ανδρέας Σταθάκος μας λέει "εμείς οι μαθητές του κυρίου Κελεσίδη θα πρέπει να μιμούμαστε και να μαθαίνουμε αυτά που μας διδάσκει και μαθαίνοντας όλα αυτά εάν όχι να μην γίνουμε σαν εκείνον αλλά να τον πλησιάσουμε και για μένα προσωπικά εκτός από πρότυπο σαν τερματοφύλακας, μού είναι και πρότυπο σαν άνθρωπος".