Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση – Ομιλία για τον Αυτισμό στο ΚΝΑΠ Καστέλλας

Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 107, Καστέλλα, το Κέντρο Νευροεξελικτικής Αγωγής Παιδιού ΚΝΑΠ, στα πλαίσια της Σχολής Γονέων, διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία μίλησε ο Ψυχολόγος κ. Παντελής Πρώιος με θέμα: «Οι ανάγκες των Οικογενειών που έχουν Παιδιά με Αυτισμό».

Παρακολουθήσαμε στην ουσία ένα πανεπιστημιακό μάθημα επιπέδου, από έναν άνθρωπο και επιστήμονα πολύ έμπειρο με σοβαρή παρουσία και λαμπρή σταδιοδρομία, εντός και εκτός Ελλάδος, που με απλά και κατανοητά λόγια μας μίλησε για ένα σοβαρό θέμα – πρόβλημα, που υπάρχει και ταλαιπωρεί πολλές Ελληνικές Οικογένειες.

Δυστυχώς αυτά τα προβλήματα των παιδιών με Αυτισμό είναι δύσκολα και για τα ίδια και τους για γονείς τους, πολλές φορές μάλιστα οι γονείς καταφεύγουν και σε κέντρα του εξωτερικού για να βρουν λύσεις, τώρα όμως με τα υπάρχοντα κέντρα όπως το ΚΝΑΠ, μπορούν όλα να γίνουν εδώ και χωρίς ιδιαίτερα έξοδα, καθώς το ΚΝΑΠ είναι πολύ έμπειρο και με καθηγητές που διακρίνονται για τις γνώσεις τους.
Να δώσουμε συγχαρητήρια στην Διευθύντρια του Κέντρου κ. Μαριέττα Μυλωνοπούλου, για αυτή την πολύ ουσιαστική βοήθεια που μας πρόσφερε με την εκδήλωσή της αυτή.

Γιώτα Κανατσέλη