Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Παράρτημα και στον Πειραιά Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) Σ. ΥΠ. Ν. Ε. 
Ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2011 στην Πάτρα και έχει εξαπλωθεί με παραρτήματα και αντιπροσώπους του σχεδόν σε όλη την χώρα.

Αριθμεί περί τα 3500 μέλη τα οποία αποτελούνται σχεδόν στο σύνολο τους από υπερχρεωμένους πολίτες.
Είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα έσοδα του προέρχονται από τα μέλη του, που πληρώνουν για την έγγραφη τους σαν μέλη του συλλόγου 5,00 και τίποτε άλλο.
Μέσα από τα μέλη του υπάρχει επιστημονική ομάδα η οποία αποτελείται από δικηγόρους, οικονομολόγους, φοροτέχνες κ.λ.π. οι οποίοι μας προσφέρουν απλόχερα την επιστημονική τους γνώση, σχετικά με το θέμα της υπερχρέωσης και πως τα μέλη μας θα αντιμετωπίσουν την λαίλαπα των πλειστηριασμών που έρχεται, για να διασώσουν το σπίτι τους και την περιουσία τους. Η ενημέρωση αυτή παρέχεται από τον πρόεδρο και τους κατά τόπους αντιπροσώπους του συλλόγου.
Αφουγκράζεται και συμμετέχει στο πρόβλημα χιλιάδων υπερχρεωμένων πολιτών. Συμβουλεύει, καθοδηγεί, στηρίζει ηθικά και τους ξαναδίνει την ελπίδα με την θέρμη, το μεράκι και το ενδιαφέρον που τον διακατέχει.
Αποτρέπει την σκέψη πολλών υπερχρεωμένων συνανθρώπων μας να κάνουν κακό στον εαυτό τους, συμβουλευόμενος γιατρούς ψυχολόγους.
Παρεμβαίνει σε φορείς οι οποίοι παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα μας. Δέχεται πολλές ιδιόχειρες ευχαριστήριες επιστολές.
Με πλήθος επιστολών του ζητά την υποστήριξη του κράτους, για επίλυση των προβλημάτων που μας δημιούργησε η βίαιη μείωση του εισοδήματος μας.  
Για τα μέλη μας στην πόλη του Πειραιά και της Αθήνας, υπάρχει και λειτουργεί στον Πειραιά παράρτημα του Σ. ΥΠ. Ν. Ε. στην οδό Μαυρομιχάλη αρ. 3 (μέγαρο Δ΄ Δ.Ο.Υ) στον Α΄ όροφο με αντιπρόσωπο του συλλόγου την Κα Χάνου Ευαγγελία. Τα τηλέφωνα του συλλόγου είναι: 210 4102661, κιν. 6981 153325 και ΦΑΞ 210 4102662.

΄Ωρες λειτουργίας καθημερινά: από 09 00 έως 15 00. και Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 18 00 έως 20:00.