Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Όπως αποκάλυψε η Εφημερίδα των Συντακτών, η φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία είναι ένα κακόγουστο αστείο, ακόμα και μετά την λαίλαπα που μαστίζει τον Ελληνικό λαό.
Και όμως «έγκριτη» εφημερίδα του καθεστώτος τον Νοέμβρη του 2012, έγραφε διθυραμβικά: «Οριστικοποιείται η συμφωνία Ελλάδας – Ελβετίας για τις καταθέσεις! Στην Βέρνη ο κύριος Μαυραγάνης!»

Τότε είχε βγει στην επιφάνεια πως μαζί με τον κύριο Μαυραγάνη, στις συνομιλίες συμμετείχε και ο συνεργάτης του πρωθυπουργού κ. Παπασταύρου. Του οποίου το όνομα υπάρχει στην λίστα Λαγκάρντ.
Επίσης, υπουργός Οικονομικών ήταν όπως και σήμερα ο Γιάννης Στουρνάρας, κουμπάρος του Γιάννου Παπαντωνίου, που με την σύζυγό του διατηρεί λογαριασμό στην λίστα Λαγκάρντ.
Ο Στουρνάρας που υπήρξε συνέταιρος με τον κύριο Σικιαρίδη που επίσης έχει συγγενικό λογαριασμό στην λίστα Λαγκάρντ. Ο Στουρνάρας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου που έσβησε τους φοροφυγάδες συγγενείς του από την λίστα Λαγκάρντ.
Σήμερα μαθαίνουμε λοιπόν ότι αυτοί οι «τιτάνες», ο κ. Στουρνάρας και ο κ. Παπασταύρου, ενώ ρημάζουν τον τίμιο Έλληνα πολίτη, ΑΠΕΤΥΧΑΝ να φέρουν εις πέρας το έργο τους. Ενώ η «έγκριτη» εφημερίδα του καθεστώτος μας διαβεβαίωνε ότι το έκαναν από τον Νοέμβρη του 2012.
Τι συμβαίνει λοιπόν; Είναι ανίκανοι ή συγκάλυψαν εις γνώση τους; Ήταν οι κατάλληλοι άνθρωποι να το διαπραγματευθούν; Οπωσδήποτε όχι αφού απέτυχαν. Το ότι όμως σχετίζονται εμμέσως ή άμεσα με την λίστα, καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο τον πρωθυπουργό. Κανέναν άλλον.
Αυτές οι πρακτικές δυστυχώς συναντώνται σε τριτοκοσμικά καθεστώτα τύπου Σαουδικής Αραβίας όπου ο πρίγκιπας κλέβει, βιάζει και έπειτα δικάζει τον ίδιο του τον εαυτό.

Απόλυτη ντροπή, απόλυτος εξευτελισμός.