Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Δημήτρης Πάνου

Σημασία έχει ο αγώνας Μην αποχαυνώνεσαι … ΞΥΠΝΑ, μη μιζεριάζεις … ΚΙΝΗΣΟΥ, μην γκρινιάζεις … ΔΡΑΣΕ Δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν Δεν επαναπαυόμαστε στο τίποτα Δεν αφηνόμαστε στην αδράνεια Έλα σε μια συγκέντρωση με κύριο ομιλητή ΕΣΕΝΑ. Έλα να πεις τις ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ και να βρεις συμπαραστάτες για να τις κάνεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Είσαι ο μόνος αρμόδιος για τον τόπο σου!


 Είσαι ο μόνος πραγματικά υπεύθυνος για το νησί σου! Είσαι ο μόνος που πραγματικά θέλει και μπορεί να το κάνει καλύτερο! Δεν έχεις ανάγκη από φορείς που αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα! Αντί να γκρινιάζεις για πράγματα που δεν γίνονται, έλα να βρεις παρέα για να τα κάνεις! Δείξε στον εαυτό σου ότι είσαι πολίτης και όχι υπήκοος!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ! ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ Κτήριο ΣΥΓΓΡΟΥ στον Πόρο, ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ώρα 5.00΄μμ! ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΠΟΡΟΥ

 H Δημόσια υγεία χειροτερεύει!

Η θαλάσσια συγκοινωνία συνεχώς λιγοστεύει! Κατάντησε άγονη γραμμή ο Σαρωνικός! Οι συντάξεις πετσοκόβονται! Η ανεργία τραβά την ανηφόρα! Η κυβέρνηση κάνει κωλοτούμπες στην Τρόικα και στα μνημόνια! Η εθνική μας κυριαρχία έχει πάει περίπατο!

 ο ευρώ αδίστακτο και δολοφονικό καταβροχθίζει τα πάντα! Ρουφά κάθε ικμάδα της παραγωγικότητάς μας! Γινόμαστε συνεχώς φτωχότεροι! Αχ, ρε δραχμούλα, όταν σε είχαμε, δεν σε υπολογίζαμε! Τώρα, όμως, που έχει πέσει η πείνα κι έχει θεριέψει η λόρδα, σε αναζητούμε με νοσταλγία! Κάποιοι περιμένουν την αλλαγή στην κοινωνία και στην πατρίδα μας πίνοντας τον καφέ τους, σχολιάζοντας και αεροβατώντας περί παντός επιστητού, ενώ κάποιοι άλλοι οραματίζονται, αγωνίζονται, πολεμούν και νικούν ή ηττώνται!

Όμως σημασία έχει ο αγώνας! Γιατί για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή! Το σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν χαρίστηκε στην ιστορία! Μόνο με αγώνες ξημερώνει η μέρα της δικαιοσύνης και διαλύεται το σκοτάδι της αδικίας!

 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Πόρος-Πειραιάς 4 Φεβρουαρίου 2014

 Δημήτριος Ν. Πάνου Δικηγόρος-Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου

Τηλ:6975855996 – email:dimitris.panou@gmail.com