Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Ιωάννης Κοσσυφάκης Εξαιρετική τιμή από τον Ροταριανό Όμιλο ΑθηνώνΤην Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι προς τη γη των Μακάρων ένα εκλεκτό μέλος της Ροταριανής μας οικογένειας, ο αείμνηστος Ιωάννης Κοσσυφάκης, ιατρός – χειρουργός. Ο εκλιπών υπήρξε μία εξέχουσα φυσιογνωμία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, διαπρεπής κοινωνικός παράγοντας της Πειραϊκής Κοινωνίας και ένας σπουδαίος Ροταριανός συνάδελφος με πολύχρονη ροταριανή θητεία στον Ροταριανό Όμιλο Πειραιά, του οποίου διετέλεσε και Πρόεδρος.
Η εξόδιος ακολουθία και εκφορά του αειμνήστου Ιωάννου Κοσσυφάκη έγινε στο Κοιμητήριο της Αναστάσεως του Πειραιά. Πλήθος αγαπημένων φίλων και συγγενών καθώς και πολλών αξιωματούχων και απλών Ροταριανών συναδέλφων από την 2470 Περιφέρεια παρευρέθησαν για να πουν το ύστατο «αντίο» στον μεταστάντα, να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του και να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη σύζυγό του και φίλτατη Ροταριανή συνάδελφο και Επίτιμο Μέλος του Ομίλου μας Πόπη Δικαίου – Κοσσυφάκη και τα παιδιά του Κωνσταντίνα και Δημήτρη.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Αθηνών ευχόμενοι υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του εκλιπόντος Ιωάννου, εύχονται στην εκλεκτή φίλη τους Πόπη, ο πανδαμάτωρ χρόνος να την ανακουφίσει από την μεγάλη αυτή απώλεια, να είναι υγιής και να τον έχει στο νου και την καρδιά της πάντα.
Από τον Ροταριανό Όμιλο Αθηνών παρευρέθησαν: Ο Πρόεδρός μας Γιάννης Βαρότσος, ο Α΄ Αντιπρόεδρός μας Γιάννης Τενέδιος, οι Προπρόεδροι και Προδιοικητές της 2470 Περιφέρειας Τζώνης Κωνσταντινίδης μετά της συζύγου του Ροτ. Λυδίας και Δημήτριος Τσιμπούκης, ο Προπρόεδρός μας Θανάσης μετά της συζύγου του Τζένης Κοντοθανάση, ο Προπρόεδρός μας και εψ. Διοικητής Καθηγητής Γρηγόρης Γρηγορόπουλος και ο Ροτ. Δημήτριος Ε. Μέξης.
Εις μνήμην του αειμνήστου Ιωάννου Κοσσυφάκη, συζύγου της ελκεκτής φίλης και Επιτίμου Μέλους του Ομίλου μας Ροτ. Πόπης Δικαίου – Κοσσυφάκη και πατέρα της Κωνσταντίνας και του Δημήτρη:
1) Ο Πρόεδρός μας Ροτ. Γιάννης και η σύζυγός του κυρία Έλλη Βαρότσου, το ποσό των 100 ευρώ.
2) Ο Προπρόεδρός μας και Προδιοικητής της 2470 Περιφέρειας Ροτ. Δημήτριος Τσιμπούκης, το ποσό των 150 ευρώ.
3) Ο Προπρόεδρός μας Ροτ. Αθανάσιος, η σύζυγός του κυρία Τζένη και η κόρη τους Ροτ. Έλβα Κοντοθανάση, το ποσό των 100 ευρώ.
4) Ο Προπρόεδρός μας Καθηγητής Ροτ. Σωτήρης και η σύζυγό του κυρία Ίζλε Ράπτη το ποσό των 100 ευρώ.
5) Ο συνάδελφός μας Ροταριανός Ευάγγελος Κολοκοτρώνης το ποσό των 100 ευρώ.
6) Ο συνάδελφός μας Ροταριανός Δημήτριος Ε. Μέξης το ποσό των 50 ευρώ.
7) Ο Προπρόεδρός μας και Προδιοικητής της 2470 Περιφέρειας Ροτ. Τζώνης και η σύζυγός του Ροτ. Λυδία Κωνσταντινίδη (Προπρόεδρος του Ρ.Ο. Πειραιά Αναντολής), το ποσό των 100 ευρώ υπέρ των φιλανθρωπικών σκοπών του Ομίλου μας.

8) Ο Προπρόεδρός μας Ροταριανός Δρ. Βασίλης και η σύζυγός του κυρία Σμαράγδα Βάρσου, το ποσό των 100 ευρώ υπέρ των φιλανθρωπικών σκοπών του Ομίλου μας.