Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση Μνήμης και Σεβασμού στον Ιεράρχη της Αγάπης Πολύκαρπο Λιώση

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων των Εκπαιδευτηρίων της Μητρόπολης Πειραιά, Πατρών 122- 124 η Μητρόπολη Πειραιά και τα πνευματικά τέκνα του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολύκαρπου Λιώση διοργάνωσαν εκδήλωση τιμής και αγάπης για τον Μακαριστό Ιεράρχη της Αγάπης.
Μεγάλη Φυσιογνωμία ο μακαριστός Πολύκαρπος που διακόνησε με αγάπη και πίστη Χριστού τον Πειραιά και την Μητρόπολή του τη Σιάτιστα.

Παραβρέθηκαν, πολλά πνευματικά του παιδιά, ευεργετηθέντα ορφανά και Πειραιώτες, μεταξύ των οποίων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Μητροπολίτη Πειραιά κ. Σεραφείμ, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Χρήστου, τον Πρωτοσύγκελο π. Νήφωνα, τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής των Αγίων Πατέρων π. Πολύκαρπο, τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Ζαχαρία Ζούπη, τους κ.κ Γιάννη Μπαϊράμογλου, Κώστα Σταυρόπουλο, Γιάννη Παπαθεοχάρη, Κων/νο Μπούμη, Τάσο Καρατζά, Κώστα Παναγιωτόπουλο, Χρήστο Μακρή, Ευάγγελο Κόνδρα, Δήμητρα Αδαμοπούλου, Μιχάλη Λάλλα. τον Πρόεδρο του ΟΔΕΓ κ. Γιώργο Παυλίδη, τον Λαογράφο κ. Γιάννη Σκουλούδη, τον Ιατρό κ. Γιάννη Μουσούλη.
Της γιορτής προηγήθηκε η απόδοση Εκκλησιαστικών Ύμνων από τη Βυζαντινή Σχολή Χορωδίας της Μητρόπολης Πειραιά, υπό τη Διεύθυνση του π. Γρηγορίου Καραλή.
Προλόγισε ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος – Άγιος Πολύκαρπος» κ. Δημοσθένης Μπαϊράμογλου, πνευματικό παιδί του μακαριστού Αρχιερέα.
Ομιλητής ο Δρ Φιλοσοφικής Σχολής Διονύσιος Ανατολικώτης. Προβλήθηκαν και διαφάνειες με τη ζωή και του έργο του π. Πολυκάρπου.

Νίκος Ζάβρας