Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Στον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Πειραιά

 Σ’ ένα φιλικό κλίμα εγκαρδιότητας που άφησε άριστες εντυπώσεις, πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ» στο φιλόξενο χώρο του ΩΔΕΙΟΥ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μάνος Χατζηγεωργίου μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό, ανήγγειλε αρχικά την εκδήλωση της 17ης  Φεβρουαρίου 2014, που θα γίνει από το μουσικό σύνολο ΑΤΑΛΑΝΤΗ στο μεγάλο θέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Jeanne darc στις 20.30 μμ και που είναι ένα μουσικό αφιέρωμα στα τραγούδια του Ελληνικού κινηματογράφου - ειδικότερα της δεκαετίας του 1960. Επίσης ο Πρόεδρος μίλησε γενικότερα και για τις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου.
Μετά την κοπή πίτας από τον  Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα Κα Παπαηλιού Λίλα, ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.
Την όλη εκδήλωση πλαισίωσε με πανέμορφες μελωδίες στο πιάνο η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Ήρα Διπλάρη, ενώ τα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου Φωτεινή Γρίβα, Κων/νος Σταματάκος, Γεωργία Λιούμπα, Κατερίνα Κολοτούρου φρόντισαν τόσο για την εξυπηρέτηση των καλεσμένων όσο και την εύρυθμη λειτουργία της όλης εκδήλωσης.
Παραβρέθησαν, εκτός των άλλων και, οι βουλευτές κ.κ. Τάσος Νεράντζης, Παναγιώτης Μελάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς κ. Γιάννης Ξυπολιάς, ο τέως Πρόεδρος αυτού κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς Νίκος Παπαγιαννάκης και εκπρόσωποι του ΔΣ αυτής κ.κ. Δημήτρης Κρασονικολάκης, Παύλος Μπαλόγλου, Γεώργιος Σιαφλάς, Δημοσθένης Μπούκης, ο επίτιμος Πρόεδρος της Στέγης κ. Γιάννης Χατζημανωλάκης, οι κ.κ. Κορρές, Μπούχλας, Καφετζηδάκης, Τσαγκάρης, Χριστόπουλος , Διπλάρης, Ροδιτάκης, τα ζεύγη Μπαλτατζή, Παπαγεωργίου, Κ.Χατζημανωλάκη, Βαρουχάκη, Μήλεση, οι κυρίες Αλεξίου, Μαίρη Παπαηλιού, Φρόσω Γιαννιώτη, Γεωργία Σταματάκου, Καίτη και ΄Ελμα Καφετζηδάκη, Φινίτσα Γρίβα, Λίνα Δικαιάκου, ΄Εφη Καλούδη, Αγγελική Καλογερά, Ευαγγελία Λούρα, Ελπίδα Τσαγκάρη-Σκευοφύλακα, Χαρούλα Μενδρινού, ο κ. Στέφανος Βελέντζας.
Το νόμισμα της πρώτης πίτας κέρδισε η Κα Κλαίρη Παπαντωνάκου -φαρμακοποιός, ενώ της δεύτερης κέρδισε ο κ. Πέτρος Χατζηϊωάννου εκπρόσωπος του Χατζηκυριακείου ιδρύματος Πειραιά.

Ελένη Κανατσέλη