Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Στο Ναυταθλητικό Σύλλογο ΔΙΟΓΕΝΗ ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ

 Την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου το απόγευμα ο Ναυταθλητικός Σύλλογος «Διογένης» παραλίας φρεαττύδας έκοψε την πίτα του και συγκέντρωσε κοντά του πολλά μέλη και φίλους του.
Ο Δραστήριος Πρόεδρος του ΔΙΟΓΕΝΗ κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, η Σύζυγός του κ. Εφη Κωνσταντινίδου έχουν κάνει στόχο ζωής να είναι κοντά στα παιδιά και το έχουν πετύχει, καθώς ο Σύλλογος αυτός αθλεί πάνω από 300 παιδιά της περιοχής και είναι πρότυπο λειτουργίας και καθημερινού αγώνα.

Όσα συγχαρητήρια και να δώσουμε λίγα θα είναι για αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τους πρώην Αντιδημάρχους κ.κ. Γιάννη Σπυράκη, Ξένια Φωτίου, την Πρόεδρο της ΠΕΦΟ Εικαστικών Τεχνών κ. Ανθή Αντάσουρα, τον κ. Νίκο Λακαφώση, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Λίνα Αθανασίου, τον Δημοσιογράφο κ. Μιχάλη Στάμου, το Υποδιοικητή της Τροχαίας κ. Φώτιο Νικολάκη, τον Αστυνομικό κ. Χρήστο Παναγόπουλο, τον κ. Ηλία Ιωάννου, την κυρία Ιωάννα Οικονομάκου.
Παρόντα επίσης δεκάδες παιδιά με τους προπονητές τους που μας έδωσαν μια μεγάλη χαρά με τις επιδόσεις τους, τις οποίες βράβευσε ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης.
Ευχόμαστε οι εργασίες του ΔΙΟΓΕΝΗ νάναι πάντα έτσι δυνατές για το καλό όλων μας και κυρίως των νέων.

Δημήτρης Κανδεράκης