Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

«Τρόποι αντιμετώπισης χρεών» Ημερίδα στην Πινακοθήκη Πειραιά

 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, η ημερίδα της Πρωτοποριακής Ένωσης Καταναλωτών ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ. Η αίθουσα στον αίθριο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά γέμισε από καταναλωτές επιχειρηματίες, συνταξιούχους, δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους, καθώς επίσης και άνεργους. Έγινε μια δίωρη ενημέρωση για τους τρόπους αντιμετώπισης χρεών σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκομένους.

Εισηγητές: ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Μαργαρώνης, Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, Μέλη του ΔΣ και Νομικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι μας ανέλυσαν με κάθε λεπτομέρεια το σημερινό οικονομικό χάλι που βιώνουμε και μας έδωσαν λύσεις για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε ή να ρυθμίσουμε κάποια χρέη που μας ταλαιπωρούν.
Την ημερίδα παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Πειραιά Κο Βασίλειος Μιχαλολιάκος με το Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. Πειραιά κ. Στυλιανό Διαμαντίδη, η βουλευτής κ. Ευγενία Βαμβακά, ο Αντιδήμαρχος κ. Μάλαμας Περικλής, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Νίκαιας Ρέντη κ. Ιωακειμίδη Γεωργιου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Δικηγόρος κ. Δημήτρης Πάνου, οι κ.κ Ηλίας Ιωάννου, Παναγιώτης Πρεδάρης.
Η «ΣΕΙΣΆΧΘΕΙΑ» στηρίζεται από δυναμικό έμπειρων συμβούλων, πιστοποιημένων διαμεσολαβητών, και παράλληλα έχει ενισχυθεί από επιχειρηματίες και καταναλωτές οι οποίοι και είναι πλήρως κατατοπισμένοι στα οικονομικά και όχι μόνο θέματα που έχουν προκύψει τελευταία στην οικονομική πραγματικότητα. Η Ένωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα διοργανώνει ημερίδες προς ενημέρωση του κοινού εδώ και στην επαρχία.
Οι υπηρεσίες που παρέχει η ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ στους πολίτες είναι δωρεάν και το Διοικητικό Συμβούλιό της απαρτίζεται από: Γεώργιος Μαργαρώνης Πρόεδρος, Γιώτα Γεωργουλάκου Αντιπρόεδρος, Φώτης Κουρεβέσης Γεν. Γραμματέας, Παναγιώτα Γλικοφρύδη Ταμίας, Λίτσα Βαμβακά Δημόσιες Σχέσεις.
Ευχόμαστε κάθε καλό σαυτή την δυναμική Ένωση που πραγματικά υπόσχεται να βοηθήσει στην εξόφληση ή απαλλαγή από τα χρέη που μας έχουν φορτώσει οι πολιτικοί μας.

Ελένη Κανατσέλη