Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη η ανταπόκριση των Πειραιωτών στο Κάλεσμα Αγάπης για την Ευαγγελίστρια

Τη ν Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, οι Κοινωνικοί, Φιλανθρωπικοί και Εθελοντικοί Σύλλογοι, Σωματεία, Δίκτυα και Ομάδες, «Έν Πλώ», Εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΩΝΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ», Αποφοίτων του Πανεπιστημίου Hertfordshire & IST College, ΠΕΦΟ Εικαστικών Τεχνών, "Πειραιώτες εν Δράσει", Γραμμή Ανθρωπιάς Κορυδαλλού, 5ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Πειραιά, Σχολή Χορού ΑΜΑΛΓΑΜΑ, Εθνικό Δίκτυο Ασφάλειας, Προστασίας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδιών, Εφήβων, Οικογένειας, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Σοφίας Πειραιά «Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ», ΩΔΕΙΟ ΕΥΥΜΝΙΑ, συμμετείχαν σε κάλεσμα αγάπης και προσφοράς στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας Πειραιά, προκειμένου να συγκεντρώσουν τρόφιμα και φάρμακα για τις ανάγκες των ενοριτών του Ναού, αλλά και τους άστεγους και αναξιοπαθούντες που σιτίζονται σαυτόν ή τους παρέχονται βοηθήματα.


 Η όλη δράση στέφθηκε από εξαιρετική επιτυχία χάρις στις συντονισμένες ενέργειες και κυρίως χάρις στην μεγάλη στήριξη που υπήρξε από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Γεωργακόπουλο, Προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας, ο οποίος, εκτός από το κατ’ επανάληψη κάλεσμα των πιστών από τον άμβωνα, να συμμετάσχει στο φιλανθρωπική αυτή δράση, φρόντισε να ενημερώσει και να μοιράσει τσάντες στους ενορίτες και στα σχολεία, προκειμένου να διευκολυνθεί ο κόσμος στην μεταφορά των προσφορών.

Από νωρίς το απόγευμα άρχισαν να προσέρχονται πιστοί, Πειραιώτες και Φίλοι, καθένας με τη δική του προσφορά, μικρή ή μεγάλη.
Όλοι οι άνθρωποι του Ναού καλοδεχόντουσαν τους προσφέροντες και, εκτός από το κέρασμα τους έδιναν και ένα μικρό ενθύμιο - κειμήλιο αγάπης σε ένδειξη τιμής, αγάπης και ευγνωμοσύνης.

 


Αργά το απόγευμα δόθηκε μια ωραία συναυλία αγάπης σε όλους και ο π. Γεώργιος ευχαρίστησε τους δωρητές για αυτή τους την ενέργεια που έδωσε μια καλή ανάσα στις ανάγκες του Ναού για την επίτευξη των φιλανθρωπικών έργων του.
Ευχαριστούμε και μεις, όλοι οι φορείς, τους συνδημότες μας, που κάθε φορά ανταποκρίνονται στα καλέσματα ανθρωπιάς και αγάπης και συμμετέχουν με το υστέρημά τους.
Είναι όλοι τους αξιέπαινοι και τους αξίζουν πολλά γιατί προσφέρουν με την καρδιά και την πίστη τους.

Δημήτρης Κανδεράκης.