Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

   Η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών – Πειραιώς έκοψε την Πίτα της, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «ΜΠΑΡΜΠΑΛΑΖΑΡΟΣ», στο Π. Φάληρο.
                 Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο για όλους μας, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές ώρες ξενοιασιάς, με καλό φαγητό, κρασάκι και χορό.
              Πριν αρχίσει το φαγητό και η μουσική, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Φραγκούλης, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, ευχήθηκε η καινούργια χρονιά να είναι καλύτερη για τους απανταχού συμπατριώτες μας και για τα νησιά μας ιδιαίτερα και διένειμε ενημερωτικό έντυπο με τις τρέχουσες Δωδεκανησιακές δραστηριότητες στην παροικία μας.

            Στην εορταστική εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι βουλευτές κ.κ Βασίλης Υψηλάντης, Δημήτρης Κρεμαστινός, ο εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Ερωτόκριτος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μικρών Κυκλάδων κ. Πασχάλης Συρίγος, ο ταμίας της ίδιας Ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος των Μηλίων. Κ. Φραγκίσκος Ράμφος και οι πρόεδροι: της Δωδεκανησιακής Μέλισσας κ. Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, του Συλλόγου Κασίων κ. Γιάννης Ζαχαριάδης, της Ένωσης Κώων Αττικής « Ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» κ. Νίκος Μανούσης, της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ» κ. Δημήτρης Ήσυχος, του Κοινωνικού Συλλόγου Συμαίων «ο ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» κ. Μιχάλης Μοσκιού, του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων κ. Γιάννης Καραϊτιανός, του Ομίλου Καρπαθίων Νέων κ. Γιάννης Λιγνός.
     Επίσης, παραβρέθηκαν, η επίτιμος πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων παραρτήματος Χάλκης κ. Ελένη Παστρούδη, η αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» κ. Κατερίνα Βουρεξάκη  και ο γραμματέας κ. Μιιχάλης Αλαχούζος οι εκπρόσωποι της πολιτιστικής ομάδας «ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ» κ Ευδοκία Βουβάλη και κ. Νίκος Παπαδόπουλος.

    Ιδιαίτερη ικανοποίηση υπήρξε από την συμμετοχή της Νεολαίας μας, από τον Όμιλο Καρπαθίων Νέων, από την Ένωση Συμιακών Νέων «ο Νηρέας», από το χορευτικό συγκρότημα Κάσου, από την Ένωση Λερίων και από την Ένωση Καλυμνίων.