Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΙΜΗΣ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ. Ι. ΡΕΝΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΝ ΝΙΚΑΙΑΣ


 Γράφει η Ζουμπούλογλου Μαρία-εκπαιδευτικός
                Η Διοίκηση της ΧΑΝ και τα νεαρά μέλη του Παραρτήματος Νικαίας πραγματοποίησαν την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη γιορτή, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:15 στο ιδιόκτητο κτίριο στη Νίκαια τιμώντας τους Οδοκαθαριστές του Δήμου Νίκαιας-Αγ Ι Ρέντη.
                Η υποδοχή των προσκεκλημένων έγινε στον ισόγειο χώρο όπου πλούσια και εξαίρετα εδέσματα προσφέρθηκαν σε όλους. Μετά από αυτή τη φιλόξενη και περίσσια εγκάρδια υποδοχή όλοι οι παρευρισκόμενοι μετέβησαν στον πρώτο όροφο, στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου της ΧΑΝ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΧΑΝ Νικαίας Κος Παντ. Μαριακάκης απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό αναφερόμενος στη σπουδαιότητα του έργου και της προσφοράς των οδοκαθαριστών στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.

                Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου της ΧΑΝ υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Κου Α Πριονά διάνθισε την εορταστική ατμόσφαιρα με εξαίρετες μελωδίες. Εν συνεχεία ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ Ι Ρέντη Κος Γ Ιωακειμίδης εξήρε  ως καινοτόμο ιδέα τη βράβευση των οδοκαθαριστών και περιέγραψε ζοφερά την άοκνη προσπάθεια αυτών των εργαζομένων, ώστε οι δημότες να απολαμβάνουν μια καθαρή και χωρίς κινδύνους πόλη στην καθημερινότητά τους.
                Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Καθαριότητας Κος Ε. Περτέσης απηύθυνε τις ευχαριστίες του για τη μοναδική και ιδιαίτερη αυτή βράβευση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της συγκεκριμένης κατηγορίας εργαζομένων του Δήμου.
                Η εκδήλωση πλαισιώθηκε και από ένα εξαίρετο χορευτικό πρόγραμμα σε χορογραφίες της Καθηγήτριας Κας Ρ Βέγκου. Κατόπιν η Χορωδία ενηλίκων της ΧΑΝ υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κου Α Πριονά πλημμύρισε την αίθουσα με αγαπημένα τραγούδια, τα οποία μάλιστα σιγοτραγούδησαν και όλοι οι προσκεκλημένοι.
                Ακολούθησε η ευλογία της πίτας από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη Πατέρα Αθ Λειβαδά, ως εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικαίας Κου Αλεξίου. Ονομαστικά όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας μαζί με την πίτα τους έλαβαν και τιμητική διάκρισή τους από τους επίσημους παρευρισκόμενους.
                Ο Πρόεδρος του εργαζομένων του Δήμου Κος Ν Τράγκας εξέφρασε με τη σειρά του τις ευχαριστίες του για την ιδιαίτερη αυτή διάκριση. Ο Πρόεδρος της ΧΑΝ Αθηνών Κος Γ Θεοτοκάτος εξήρε το έργο της ΧΑΝ και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας όλων. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε από την εκπαιδευτικό Κα Μ Ζουμπούλογλου. Την υπέροχη αφίσα της εκδήλωσης φιλοτέχνησε ο καταξιωμένος Νικαιώτης ζωγράφος Κος Μ Μαντάς.
                Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΧΑΝ Αθηνών Κος Γ Θεοτοκάτος και η σύζυγός του, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατέρας Αθ Λειβαδάς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Κος Ι Τραγάκης, ο Βουλευτής Κος Αν Νεράντζης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Κος Λ Αθανασιάδης, ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ Ι Ρέντης Κος Γ Ιωακειμίδης, ο τέως Δήμαρχος Νίκαιας Κος Στ Μπενετάτος, οι Αντιδήμαρχοι Κοι Μ Κουφοπαντελής και Π Μπίχτας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κα Α Μαλτέζη και Κος Π Ζαχαρόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Κος Μ Λαγουμτζής, ο Γεν Γραμματέας του Δήμου Κος Κ Τσεβαλάς, η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ Κ Α Λιανοπούλου, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παιδικών Σταθμών και ΚΑΠΗ Κος Τ Μεσίσκλης, ο Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού Κος Κ Βρεττάκος, ο Πρόεδρος των Εργαζομένων Κος Ν Τράγκας, ο Διευθυντής Υπηρεσίας Καθαριότητας Κος Ε Περτέσης, η Πρόεδρος της Ένωσης Μαγνησίας Κα Α Παπαδοπούλου, η Πρόεδρος της Ένωσης Δαρδανελλιωτών Κα Κ Γιωργαντζέλη, από το Σύλλογο Σεβδικιωτών η Κ Α Γιακουμή, από το Σύλλογο Νησίου Πισιδίας η Κα Β Ισάακογλου, από τους Παλαιούς Προσκόπους ο Κος Γ Παπαλιθίου, η εκπαιδευτικός Κα Π Γιαννοπούλου, ο Ζωγράφος Κος Μ Μαντάς, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΧΑΝ Κος Ι Χατζηπαυλίδης, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της ΧΑΝ Κος Αθ Πετρίδης καθώς και πλήθος φίλων και μελών της ΧΑΝ.

                Η ΧΑΝ Νικαίας πιστή σε όλα τα χριστιανικά και πατροπαράδοτα έθιμα πραγματοποιεί κάθε χρόνο μια πρωτοχρονιάτικη εορτή. Παράλληλα όμως επιδιώκει να τιμά και να βραβεύει άτομα και κοινωνικές ομάδες για το έργο και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Κος Παντ. Μαριακάκης καθώς και όλοι οι συνεργάτες της κοπιάζουν αγόγγυστα ώστε να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται για την πρωτοτυπία και την οργάνωσή τους συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στην κοινωνική και πολιτιστική ανέλιξη της πόλης της Νίκαιας.