Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Στη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ Α΄ Πειραιά

 Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιά διοργάνωσε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου συνεστίαση των μελών και φίλων της στο γνωστό κατάστημα των Καμινίων «ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ» για να κόψει και την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και έφερε κοντά της πολλούς φίλους, μέλη και Πειραιώτες.

Ζωντανή μουσική, καλό φαγητό και περιβάλλον άνετο, δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα που μας έδωσε να καταλάβουμε ότι όταν προσπαθείς θετικά και αφήνεις πίσω τα λάθη, τότε σίγουρα το μέλλον γίνεται ελπιδοφόρο.
Η μεγάλη προσέλευση ήταν κάτι που αναμενόταν και φυσικά χαροποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές, αφού είδαν ότι οι προσπάθειες που καταβάλουν πιάνουν τόπο.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Στέφανο Χρήστου, Δημήτρη Κατσικάρη, Λεωνίδα Αθανασιάδη, τον Διοικητή του ΤΖανείου κ. Χρήστο Παπαχρήστο, τον Αναπληρωτή Διοικητή του Κρατικού Νοσοκομείου κ. Τάκη Δόκο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Αγίου Δημητρίου κ. Λεωνίδα Μελά, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Κατερίνα Δουρέκα, τον Σύμβουλο κ. Γιάννη Σωτήρχο, την Κατερίνα Μονογιούδη, τους κ.κ Αντώνη Λίλα, Μιχάλη Μαλτέζο, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, Κώστα Καρρά, Νίκο Μουρκάκο, Χρήστο Πάλλη, Σταυρούλα Καρύδη, Δημήτρη Καρύδη, Τέτα Γραμματικοπούλου.

Την πίτα έκοψε ο Γραμματέας της Νομαρχιακής κ. Λάμπρος Ζαλοκώστας, που ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με πολλή δουλειά για επιτυχίες.