Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Τιμωρείται ο Πειραιάς Με το νέο Κυκλοφοριακό


Μείναμε έκπληκτοι από την χάραξη του νέου Κυκλοφοριακού χάρτη του Πειραιά, καθώς είδαμε ότι βγαίνουν εκτός κέντρου και οι τρεις γραμμές τρόλεϋ του Πειραιά, και τούτο για να μπορέσει να περάσει το θηρίο του τραμ και να μη μπλέκονται οι γραμμές και τα καλώδια.
Βγαίνουν εκτός κέντρου τα φιλικά προς το περιβάλλον τρόλεϋ και αφήνουν τη θέση τους στο τραμ που αναμένεται να αυξήσει την κυκλοφοριακή συμφόρηση, εκτός των άλλων, τους ρύπους, τους θορύβους και την αγανάκτηση, αφού θα εγκλωβίζει με το μέγεθός του και την αργή κίνησή του, τα αυτοκίνητα, τα λεωφορεία, αλλά και τους πεζούς.
Μια μελέτη εικοσαετίας και πλέον, προσπαθεί να εφαρμοστεί από μαθητευόμενους μάγους οι οποίοι, αν μη τη άλλο, φαίνεται να μην έχουν σχέση με τον Πειραιά και τον τιμωρούν ακριβώς επειδή δεν θέλουν να τον δουν να προκόβει.
Δεν καταλαβαίνουμε γιατί θεωρούνται 3ης κατηγορίας πολίτες αυτοί που μετακινούνται με τα τρόλεϋ (Κερατσίνι, Ταμπούρια, Καμίνια, Καστέλλα, Ρέντης κλπ) και θα πρέπει να απομακρυνθούν από το Κέντρο του Πειραιά και το ΜΕΤΡΟ που θα έρθει σε λίγο, αναγκασμένοι να περπατούν με τις ώρες, από την Πλατεία Τερψιθέας, απ’ όπου θα διέρχονται, το τρέλεϋ Νο 17 του Κερατσινίο και το Νο 20 της Καστέλλας.

Πολύ δε περισσότερο θα ταλαιπωρούνται οι Καμινιώτες και οι Ρεντιώτες που το τρόλεϋ Νο 16 θα περνά πλέον από την οδό Κόνωνος, δίπλα από τον Προαστιακό.