Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

 Μια εξαιρετική βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθησαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου της Νίκαιας, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.
Ο Σύλλογος με την ευκαιρία του εορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυσή του (1934) παρουσίασε ένα DVD, στο οποίο ξεδιπλωνόταν η πορεία και η δράση του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης η δημιουργία και εξέλιξη της πόλης της Νίκαιας και τονιζόταν πως η πρόοδος της Νίκαιας βασίστηκε στην εργασία και το εμπόριο. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι στην δημιουργία αυτού του dvd συνετέλεσε και η συνεργάτιδα της εφημερίδας μας κ. Κέρρυ Μακρογαμβράκη.

Τις ομιλίες του προέδρου του Συλλόγου κ. Αθανασίου Τσίνου και του προέδρου της ΕΣΕΕ (Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου) κ. Βασίλη Κορκίδη ακολούθησε απονομή τιμητικής διάκρισης, για το έργο και την προσφορά τους στη Νίκαια, σε δύο αξιόλογους ανθρώπους, την κ. Βάλια Αρανίτου, Υπεύθυνη του ΙΝ.ΕΜ.Υ. (Ινστιτούτου Εμπορίου και Επιστημών) της ΕΣΕΕ και τον κ. Αθανάσιο Πετρίδη-Πισίδη, Δημοσιογράφο και τέως Πρόεδρο του Συλλόγου Πισιδίας. Μάλιστα δε το δημοσιογραφικό προφίλ του κ. Πετρίδη σκιαγράφησε η συνεργάτιδά μας εκπαιδευτικός κ. Μαρία Ζουμπούλογλου.
Μετά την κοπή όλοι γεύτηκαν όχι μόνο την πίτα, αλλά και πλούσια εδέσματα, κρασί και αναψυκτικά, προσφορά της εταιρείας “typono.gr”. Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα πλαισιώθηκε από το Μουσικό Συγκρότημα του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη και από το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, οι πρώην δήμαρχοι της Νίκαιας κ. Στ. Λογοθέτης και κ. Στ. Μπενετάτος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Γιάννης Τραγάκης, η πολιτευτής κ. Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, ο επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος κ. Αναστάσιος Σταμπουλίδης, οι κ.κ Πρόεδροι, Γιώργος Ζησιμάτος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Νίκος Πέτσας του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος της Εταιρίας Πολιτισμού Επιστημών, Μιχάλης Λαγουμτζής της Σχολικής Επιτροπής Νίκαιας Ρέντη, ο Αντιπρόεδρος των Εστιατόρων Πειραιά κ. Δημήτρης Βέργος, οι κ.κ Δημοσθένης Αρζουχαλτζής, Γρηγόρης Παπαληθείου, Νανά Γκαχοπούλου, Ελένη Κασαβελίδη, Κέρη Μακρογαμβράκη, Μανώλης Μαντάς, Βασίλης Κίτσος, Ειρήνη Νίτη, Γρηγόρης Σερεμετάκης, Ανδρέας Δημάκης, Φυτανίδης, Παύλος Πολιτάκης, Κώστας Παπαδόπουλος.

Μαρία Ν. Ταστσόγλου