Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014

Εφηβική Ηλικία και διαφυλικές σχέσεις Επιμορφωτικό Σεμινάριο

 Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου ΓΕ.Λ και Γυμνασίου Πειραιά (Αφεντούλη 5, 1ος όροφος), διοργανώθηκε σεμινάριο σε συνεργασία του Δήμου Πειραιά με το Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, τη Β΄ Μαιευτική Πανεπιστημιακή Κλινική, την Ελληνική Εταιρεία Οικογενειακού Προγραμματισμού, Αντισύλληψης και Αναπαραγωγικής Υγείας και το Κέντρο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Τζανείου Νοσοκομείου, με θέμα: «εφηβική ηλικία - διαφυλικές σχέσεις – ρόλος εκπαιδευτικού και γονιού».

Μια επιστημονική εκδήλωση που πραγματικά άξιζε και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκομένους. Μίλησαν γνωστοί επιστήμονες και φορείς για πολλά θέματα που αφορούν τους νέους και φυσικά τους γονείς που πρέπει κάθε στιγμή να είναι κοντά τους και να τους συμβουλεύουν, να τους προστατεύουν, να τους δίνουν γερά εφόδια για τη ζωή.
Μεγάλο το ακροατήριο που αποτελείτο, τόσο από γονείς όσο και από παιδιά και μαθητές, μεταξύ των οποίων και ένας σημαντικός αριθμός σπουδαστών των εκπαιδευτηρίων ΞΥΝΗ.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον Ρεπόρτερ κ. Άρη Κοτσολάκο, την κ. Χριστίνα Κλεισιάρη, τον Δικηγόρο κ. Γιάννη Κοντό, τον Γυμνασιάρχη της Ραλλείου κ. Θρασύβουλο Μαρανγκόζογλου, τον Πρόεδρο του Ομίλου Ουνέσκο Πειραιά κ. Γιάννη Μαρωνίτη, το Σύμβουλο Παιδείας του Δήμου Πειραιά κ. Κώστα Παράσχο.

Νίκος Ζάβρας