Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Στην Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων

 Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στον Πειραϊκό Σύνδεσμο Πειραιά, Καραΐσκου 104, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά έκοψε την πίτα της.
Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος βοηθούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά π. Δανιήλ.
Γέμισε ο Πειραϊκός Σύνδεσμος μέχρι έξω στο δρόμο από ανθρώπους της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, φίλους και Πειραιώτες που προσήλθαν να τιμήσουν τη μεγάλη αυτή αδελφότητα που κατοικεί στον Πειραιά και τον τιμά με την παρουσία της.

Ωραία μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα έδωσαν ένα πολύ ευχάριστο τόνο στον εκδήλωση και δημιούργησαν μια πραγματικά εντυπωσιακή γιορτή που ευχαρίστησε τους πάντες.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανο Χρήστου, την Πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου κ. Μαίρη Τσανάκη, τον Αντιδήμαρχο κ. Δημοσθένη Σταματάτο, τους κ.κ Χριστόφορο Ντίζο, Λίνα Αθανασίου, Πέτρο Κυριακάκη, Αντωνία Ντουντουνάκη, Αναστάσιο Σούγιαννη, Θεοχάρη Θεοχαράκη, Νίκο Πολίτη, Καλυκά, Παναγιώτη Πρεδάρη, Χάρη Βαλλιανάτο, Σάββα Λεπτουργίδη, Γιάννη Σωτήρχο, Μάκη Αγγελετάκη, Γιώργο Χατζηγεωργίου.
Ευχόμαστε και του Χρόνου να πάνε όλα καλά και με υγεία να ξαναγιορτάσουμε τη νέα χρονιά.

Ελένη Κανατσέλη