Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΝΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

 Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, κατά τα καθιερωμένα στις ημέρες του Τριωδίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 15/02/2014, η Αποκριάτικη Συνεστίαση - Χορός του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάνης «ο Άγιος Νικόλαος», των χωριών Σταυρί, Παγγιά, Αγία Κυριακή, Χαραμπός, Τροχάλακας, Καραβάς, παρουσία εκλεκτών συμπατριωτών και καλών φίλων της Μάνης, καθώς και των μελών και πολλών φίλων του Συλλόγου.       Η όμορφη και καλαίσθητη αίθουσα του κέντρου «Μπάρμπα Λάζαρος», στο Παλ. Φάληρο, γέμισε με χαρά, χαμόγελα και ευχές από τους παρευρισκόμενους.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σπύρος Σουκαράς, πλαισιωμένος από τα Μέλη του Δ.Σ. ευχαρίστησε τους εκλεκτούς παριστάμενους για την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους. Η εκδήλωση είχε προετοιμαστεί από το Σύλλογο, με επιμέλεια και φροντίδα. Τα χαρούμενα πρόσωπα των παρευρισκόμενων, έδειχναν ότι πέρασαν ευχάριστα, αφού ξέφυγαν για λίγο από τα οικονομικά και διάφορα άλλα προβλήματα που μας βασανίζουν σχεδόν όλους. Η πολύ καλή κουζίνα και το καλό χύμα κρασί, το τραγούδι και ο χορός, έφεραν το κέφι και την όμορφη διάθεση στην πρώτη γραμμή.
       Την όμορφη βραδιά, τίμησαν με την παρουσία τους γνωστά μέλη της Μανιάτικης κοινωνίας και όχι μόνον. Μεταξύ αυτών, ήταν, ο Αντιπτέραρχος ε.α. κ. Μιχάλης Κωστάκος, ο Αντιναύαρχος ε.α. κ. Γιώργος Κυρίμης, οι Υποψήφιοι για το Δημαρχιακό Αξίωμα του Δήμου Περάματος κ.κ. Δημήτρης Θεοδωρουλέας και Αλέξανδρος Κορωνάκης, ο Συνεργάτης του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κων/νου Αρβανιτόπουλου, κ. Παναγιώτης Κυρίμης, ο Πειραιώτης επιχειρηματίας κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, η Υπεύθυνη διδασκαλίας παραδοσιακών χορών κ. Κασσιανή Δικαιουλάκου, ο Οικονομολόγος κ. Αλέξανδρος Πούλος, ο Δημοσιογράφος – Οικονομολόγος κ. Γιάννης Κανατσέλης, οι Ζωγράφοι κ.κ. Σάντης Νικολαρέας, Γρηγόρης Σερεμετάκης και Στρατής Αθηναίος. Ενδιάμεσα, έλαβε μέρος και η λαχειοφόρος αγορά, με αρκετά και πλούσια δώρα.
       Στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «Άγιος Νικόλαος», Ευχόμαστε και του Χρόνου, με Υγεία, να χαρούν και να περάσουν το ίδιο όμορφα και καλά και στην επόμενη Αποκριάτικη Χοροεσπερίδα.

Κώστας Μπουρής