Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ομιλία για την αδιαφορία και την Γυναίκα στον Πειραϊκό Φάρο


 Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου ο Πειραϊκός Φάρος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα «Αδιάφοροι ενήλικες, αδιάφορα, παιδιά. Πως η γυναίκα μάνα μπορεί να γκρεμίσει τα τείχη της αδιαφορίας», με εισηγήτρια την κ. Αντιγόνη Δρεπανοπούλου, γραμματέα του Δ.Σ. Πρόνοια Αποστόλου Παύλου.

Εξαιρετική η κ. Δρεπανοπούλου με μια ομιλία ζεστή όπως αρμόζει όταν το θέμα έχει να κάνει με τη γυναίκα μάνα, την αδιαφορία και τα παιδιά, μας οδήγησε πολύ απλά και όμορφα στα δύσκολα μονοπάτια που κάθε μέρα βαδίζει η κάθε μάνα για να μπορέσει να φέρει κοντά τα παιδιά της και να τα αγκαλιάσει πλήρως με την αγάπη της.
Πολύ μεγάλο το ακροατήριο και η κ. Δρεπανοπούλου χειροκροτήθηκε ζεστά.
Την ομιλήτρια προλόγισαν και χαιρέτησαν, η Πρόεδρος του Πειραϊκού Φάρου κ. Μαρία Μιχαλακοπούλου – Τζερμπίνου και ο Ιατρός κ. Πολύκαρπος Πασπηλιόπουλος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων και, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Πάνου, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Σπυράκης, οι κυρίες, Λίτσα Συντιχάκη, Σοφία Λαμπρινού, Ντίνα Τρουπιπιώτη, ο Εκπαιδευτικός κ. Κώστας Μιχαλακόπουλος, οι κ.κ Παναγιώτης Πρεδάρης, Γιάννης Ηλίας, Παναγιώτης Μιχαλακόπουλος.

Γιώτα Κανδεράκη