Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Έδιωξαν το Μουσικό Σχολείο Πειραιά από το Δημοτικό Θέατρο!


Η Διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αρνήθηκε να παραχωρήσει το Δημοτικό Θέατρο στο Μουσικό Σχολείο Πειραιά και τον Σύλλογο των αποφοίτων, με τον ισχυρισμό ότι είναι «παράφωνοι»!
Μια απαράδεκτη κρίση για ένα σχολείο που τιμά τον Πειραιά εντός και εκτός Ελλάδος. Ένα Μουσικό Σχολείο που έχει δείξει κατ’ επανάληψη ότι τιμά τον Πειραιά και την Ελλάδα, εκδιώκεται από τον ίδιο του τον τόπο.

Γνωρίζουμε ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Πειραιά παρουσίασε, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014, στον Πολυχώρο «Άννα – Μαρία Καλουτά» της Αθήνας, με τεράστια επιτυχία την μουσικοχορευτική παράσταση (musical) "Grease… is the word", δημιούργημα των Jim Jacobs και Warren Casey, που παραμένει μία από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές επιτυχίες του Broadway για πάνω από 40 χρόνια.
Η διοργάνωση αποτέλεσε μία ένωση του παρελθόντος και του παρόντος της μουσικής εκπαίδευσης, σε μία παράσταση έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα των τελευταίων χρόνων.

Το πρώτο αυτό Live Σχολικό Musical που παρακολούθησαν άφωνοι και μαγεμένοι, πάνω από 1.500 θεατές, καθώς και η γενικότερη ικανότητα και προσφορά του Μουσικού Σχολείου Πειραιά και των αποφοίτων του, κρίνεται «παράφωνη» και «μη ικανή» από την διορισμένη, μη Πειραιώτικη Διοίκηση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.