Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Γιορτή Τριών Ιεραρχών στα Εκπαιδευτήρια Θεμιστοκλής

 Τα γνωστά Εκπαιδευτήρια Θεμιστοκλής της Περιοχής Ταμπουρίων στον Πειραιά, Κουμουνδούρου 175 Πειραιάς, είναι από τα αρτιότερα εκπαιδευτήρια που διαθέτουμε σε πανελλήνια βάση με πολύ μεγάλη προσφορά στην Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό.
Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου το απόγευμα στο χώρο των εκπαιδευτηρίων έγινε γιορτή για τους τρεις Ιεράρχες, η οποία ξεκίνησε με Αρτοκλασία, στο ναΐδριο του προαυλίου, περιφορά της Ιεράς Εικόνας των Αγίων, Κέρασμα και Ομιλίες για τη μεγάλη αυτή μέρα των γραμμάτων και της Ορθοδοξίας.

Τις ακολουθίες του Εσπερινού και της Αρτοκλασίας τέλεσε ο π. Χρήστος Τζανουδάκης, ένας Ιερέας και Εκπαιδευτικός, που για πολλά χρόνια δίδασκε στα εκπαιδευτήρια Θεμιστοκλής.
Συνδιοργανωτής με τα εκπαιδευτήρια και αρωγός ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΑΠΕΛ, που παραστάθηκε με τον Πρόεδρό του κ. Χάρη Κατσή και πολλά μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τους Γενικούς Διευθυντές και Ιδιοκτήτες του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ κ.κ Μανώλη Σκυβαλάκη, Αλεξάνδρα Παυλάκη, τις κυρίες Ελευθερία Κατσή, Χαριτίνη Κοντοθανάση, την Πρόεδρο του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κ. Κική Καλογεράκου.
Ευχόμαστε πρόοδο και συνεχή προσφορά στην Παιδεία και τον Πολιτισμό μας.

Δημήτρης Κανδεράκης