Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Στον ΦΟΙΒΟ Καμινίων

 Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 στα γραφεία του συλλόγου, Κιθαιρώνος 12, Καμίνια, Πειραιάς, o Μ. Φ. Κ. Σύλλογος «ΦΟΙΒΟΣ» έκοψε την πίτα του και συγκέντρωσε δίπλα του πολλούς φίλους και μέλη του.

Βέβαια πέρασαν οι εποχές που ο ΦΟΙΒΟΣ διοργάνωνε εκδηλώσεις και γιορτές που φυσούσαν και γινόταν το αδιαχώρητο από τη συμμετοχή του κόσμου.

Πάντως υπήρχε πολύ κέφι και αισιοδοξία σε ένα ιστορικό σωματείο του Πειραιά που μετρά 60 και πλέον χρόνια δημιουργικής παρουσίας.

Λίγα λόγια από την Πρόεδρο κ. Γκλεζάκου και τον Γραμματέα κ. Κασβίκη στην έναρξη της γιορτής μας ευχαρίστησαν για την παρουσία μας και μας ευχήθηκαν χρόνια πολλά.
Παραβρέθηκαν, εκτός των άλλων και, οι Βουλευτές κ.κ Τάκη Μελάς, Κώστας Κατσαφάδος, ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Γιάννης Μελάς, Χαράλαμπος Τουμπέκης, ο Δρ Πέτρος Βιολάκης, οι Πολιτευτές κ.κ Γιώργος Βαγιάκης, Δημήτρης Μάρκου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Μελίνα Φύκια, Αντώνης Καλογερόγιαννης, Σήφης Βουράκης, Σαράντος Ευσταθόπουλος, οι Δημοσιογράφοι κ.κ Χάρης Αρζόγλου, Παύλος Ροδιτάκης, Άρης Κοτσολάκος, η Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αικατερίνη Γαρδούνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος, η πρώην Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Σταυρούλα Καρύδη, οι φιλότεχνες κυρίες Ελένη Κασαβελίδη, Νανά Γκαχοπούλου, Ανθή Αντάσουρα, Λίτσα Βαμβακά, η Κοινοτική Σύμβουλος κ. Δέσποινα Γιατράκου, ο κ. Νίκος Λακαφώσης.
Ευχόμαστε και του χρόνου με υγεία και χαρά.

Ελένη Κανατσέλη