Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

«Αυτοδικαίωση, Μέγας πνευματικός κίνδυνος» στη Σύναξη Νέων της Αγίας Τριάδας

 Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 ο Τομέας Νεότητας Σύναξης Νέων του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Αυτοδικαίωση, Μέγας πνευματικός κίνδυνος», με ομιλητή τον πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Σχοινά, εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη στο παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου κάτω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίας  Τριάδας.
Μια ακόμα εκδήλωση που έφερε κόσμο και γέμισε το πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού.
Όλοι πια έχουν συνηθίσει και γνωρίζουν πολύ καλά ότι εκεί, στο εκκλησάκι των Αγίων και Φωτιστών Κυρίλλου και Μεθοδίου, ακόμα και σήμερα οι νέοι άνθρωποι λαμβάνουν πνευματική τροφή που τους βοηθά να ζήσουν καλύτερα, μέσα από μια ζωή που θα έχει γαλήνη. αγάπη και φυσικά Χριστό για να μπορέσουν να απολαύσουν τους πραγματικούς καρπούς της ζωής.
Άριστος από κάθε άποψη ο ομιλητής, π. Γεώργιος, ένας Ιερέας βγαλμένος μέσα από τις εικόνες και τα κείμενα των πατέρων της εκκλησίας. Σεμνός, ταπεινός και πολύ άνετος και ευχάριστος, μπήκε στην ψυχή μας και την ταρακούνησε, δίνοντάς της το φιλί της ζωής.
Να συγχαρούμε τον Προϊστάμενο της Σύναξης π. Δανιήλ και την βοηθό κ. Φοίβη Κωνσταντέλλου, για τις ωραίες εκδηλώσεις και ομιλίες που μας χαρίζουν.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Δημοτικό Σύμβουλο και Δικηγόρο κ. Δημήτρη Πάνου, τον κ. Μάνθο Παπαδόπουλο, τις κυρίες, Στέλλα Γεραλή, Ευμορφία Χριστοφή, Κυριακή Σοφικίτου.

Νίκος Ζάβρας