Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ένας άνθρωπος του Θεού

 Είναι απορίας άξιον το πώς ο Παπαδανιήλ, ένας νεαρής ηλικίας Ιερέας της Αγίας Τριάδας Πειραιά, κατορθώνει να συγκεντρώνει γύρω του τόσο κόσμο, είτε αυτό λέγεται «Κύκλος», «Σύναξη Νέων» ή απλά «Θεία Λειτουργία».
Θα μπορούσαμε να λέμε πάρα πολλά κάθε μέρα για τον π. Δανιήλ, τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά, που έχει βάλει ως σκοπό της ζωής του τους Χριστιανούς της ενορίας του, τα παιδιά που πρέπει να μαθαίνουν το σωστό, τους μεγάλους που δεν πρέπει να ξεφεύγουν από το δρόμο του Θεού.

«Εσείς είστε η οικογένειά μου» συνηθίζει να λέει ο παπαδανιήλ και αυτή η οικογένειά του ευλογείται από το Θεό και όλο και μεγαλώνει και φέρνει κοντά της μέλη από άλλες συνοικίες, από Δήμους πιο μακρινούς.
Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα λαοθάλασσας στον «κύκλο» καθώς ο κόσμος δεν χωρούσε εντός της αιθούσης και στο τέλος όλοι περνούσαν να πάρουν την ευχή και την ευλογία του.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου, τον κ. Μάνθο Παπαδόπουλο, τις κυρίες Ευμορφία Χριστοφή, Πίτσα Μπεμπέκου, Γκούβελου, τον Επίτροπο κ. Σωτήρη Γκούβελο, τον Αρχισυντάκτη μας κ. Γιάννη Κανατσέλη.
Ευχόμαστε ο Θεός να έχει τον π. Δανιήλ πάντα καλά και να τον δυναμώνει στον αγώνα που με θάρρος δίνει κατά των τόσων πειρασμών που περιβάλλουν, τόσο αυτόν, όσο και τα πνευματικά του παιδιά.
Γιώργος Κανδεράκης