Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας...Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών
Εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες σε γυναίκες που έχουν υποστεί σωματική, ψυχολογική ή οικονομική βία προσφέρει το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, το οποίο βρίσκεται στη Δραπετσώνα, επί των οδών 25ης Μαρτίου και Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Το Κέντρο λειτουργεί στο πλαίσιο της Πράξης: «Ανάπτυξη Δομών και Υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των Γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Δημιουργία Κέντρων Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας  σε τοπικό επίπεδο», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013». Επίσης, εντάσσεται στο Δίκτυο των 60 δομών για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών, που σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) και λειτουργεί σε συνδυασμό με την τηλεφωνική γραμμή SOS 15900, τα Συμβουλευτικά Κέντρα της ΓΓΙΦ και τους Ξενώνες Φιλοξενίας και τα Συμβουλευτικά Κέντρα των Δήμων.

Οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν και διατηρείται το απόρρητο της συμβουλευτικής. Οι συνεδρίες διεξάγονται σε ατομική ή και ομαδική βάση. Το Κέντρο δέχεται κατόπιν τηλεφωνικής προ συνεννόησης στο τηλεφωνικό αριθμό 210-4614575.