Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Στον Ραδιοσταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας

 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 25 ετών αδιάλειπτης παρουσίας του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας στους 91,2 FM, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2014 η διεύθυνση, οι παραγωγοί, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Σταθμού, παρουσία του Μητροπολίτη κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ και με την ευγενική χορηγία της Louis Cruises, υποδέχθηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Louis Olympia όλους όσοι αγαπούν το Ρ/Σ μας, παλαιότερους και νέους συνεργάτες του σταθμού καθώς επίσης και επίσημους προσκεκλημένους για την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Την πίτα ευλόγησε ο κ. Σεραφείμ.

Ευχάριστη νότα στην εκδήλωση αποτέλεσαν οι μαθητές των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς οι οποίοι χόρεψαν και τραγούδησαν δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα σε αυτή τη βραδιά. Τη χορωδία και τα χορευτικά συγκροτήματα συνόδευε ζωντανή ορχήστρα.
Τη στιγμή της κοπής της πίτας επέλεξε ο Μητροπολίτης κ. ΣΕΡΑΦΕΙΜ για να τιμήσει με την ανώτατη τιμητική διάκριση, τον Σταυρό του Αγίου Σπυρίδωνα, δύο εκλεκτούς συνεργάτες του Ραδιοφωνικού Σταθμού με πολυδιάστατη και μακρόπνοη προσφορά: τη συγγραφέα Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη και τον φιλόλογο Κωνσταντίνο Γανωτή.
Στην τελετή κοπής της πίτας μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: ο Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ιώαννης Τραγάκης, οι κ.κ. βουλευτές Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, Παναγιώτης Μελάς και Αναστάσιος Νεράντζης, ο Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ Στέφανος Χρήστου, Λεωνίδας Αθανασιάδης, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλειος Μιχαλολιάκος, ο Δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Λουκάς Τζανής και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιώς κ. Γιάννης Ξυπολιάς, ο Κεντρικός Λιμενάρχης του Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Σαρρηγιάννης.
Την Louis Cruises εκπροσώπησε ο κ. Γεώργιος Κουμπενάς Πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού και Γενικός Διευθυντής Επιχειρήσεων της Louis Cruises, τον οποίο και ο Σεβασμιώτατος θερμά ευχαρίστησε για την ευγενική χορηγία της εταιρείας και την όλη φιλοξενία.

Για την ιστορία, του φλουρί της πίτας έπεσε στον κ. Παναγιώτη Χαρατζόπουλο Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιστημόνων Πειραιώς.