Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Με θρησκευτική ευλάβεια και εθνική υπερηφάνεια τελέστηκε η Ιερά Ακολουθία για την εορτή των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Κορυδαλλού.
Κάθε χρόνο αυτήν την ημέρα αντιπροσωπείες όλων των σχολείων του Κορυδαλλού με τις σημαίες τους έρχονται να λειτουργηθούν και να δώσουν το νόημα που πρέπει στον εορτασμό της ημέρας. Ημέρα των γραμμάτων και του χριστιανισμού, ημέρα των Μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας που αγάπησαν τα Γράμματα, ημέρα των μαθητών και των εκπαιδευτικών.
Μαθητές του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου δίνουν το παρόν με τη σημαία ψηλά. Το ελληνορθόδοξο φρόνημα στέκει πάντα μπροστά και προασπίζει τα δίκαιά μας. Δεν θα χαθούμε! Προστατευόμαστε από Θείες Δυνάμεις που μας δίνουν το σθένος να προστατεύουμε κι εμείς την Πατρίδα. Κι αν κάποιοι λένε πως πάμε κατά τον γκρεμό, ας μην τους ακούμε. Τα παιδιά μας, το μέλλον μας, είναι γεμάτο αισιοδοξία και δύναμη. Μη χάνουμε την πίστη μας. Μην ολιγοψυχούμε. Οι Ταξιάρχες μας είναι κοντά μας και μας δείχνουν τον δρόμο. Αυτό ήταν το μήνυμα των ιερέων του Ναού μας προς την μαθητιώσα νεολαία. Εικόνες Αγίων και Σημαίες Ελληνικές συρράπτουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας. Ας μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ!

Μαρία Ν. Ταστσόγλου