Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2014

Στη Φιλολογική Στέγη Πειραιά

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, σε μια ιδιαίτερα ζεστή και εγκάρδια εκδήλωση, η «Φιλολογική Στέγη Πειραιώς έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της. Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε στην παραδοσιακή ταβέρνα του «Μουστάκια» στον Προφήτη Ηλία και στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού πολλοί φίλοι της «Στέγης» προσήλθαν στο κάλεσμα.
Ο Πρόεδρος της Στέγης κ. Νίκος Παπαγιαννάκης αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, έκοψε την πίτα – μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. – το φλουρί της οποίας έπεσε στο κομμάτι του Χριστού.
Από τα κομμάτια που μοιράστηκαν στα μέλη, η τυχερή της βραδιάς ήταν η δίδα Έλμα Καφετζηδάκη, μουσικός, στην οποία προσφέρθηκαν το «γούρι» της νέας χρονιάς και βιβλία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το μέλος του Δ.Σ. Δημοσθένης Μπούκης απήγγειλε ποιήματά του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Την – ομολογουμένως – πολύ φιλική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν και τα νοστιμότατα εδέσματα του κέντρου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά κ. Παναγιώτης Μελάς, ο επίτιμος πρόεδρος της Φιλολογικής Στέγη κ. Γιάννης Χατζημανωλάκης, η γραμματέας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Πειραιά κα Λίλα Παπαηλιού, η διευθύντρια του Ωδείου «Τερψιθέα» κ. Γεωργία Χατζημανωλάκη – Τσαγκάρη. Από το Σ.Σ. της Στέγης οι κ.κ. Δημήτρης Κρασονικολάκης, Παύλος Μπαλόγλου, Αλέξανδρος Βαρούχας, Γιώργος Σιαφλάς, Δημοσθένης Μπούκης και η κυρία Ειρήνη Σκαράκη. Επίσης μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι κ.κ. Θεόδωρος Δραπανιώτης, Παντελής Παπαγεωργίου με τη σύζυγό του, Νίκος Παρίσης με τη σύζυγό του Αικατερίνη Ταγκοπούλου, Κώστας Χατζημανωλάκης με τη σύζυγό του, Ανδρέας Τσαγκάρης, Ι. Τσιούτστας, Η. Μάκρας, Καφετζηδάκης, Βαρουχάκης, Π. Δριτσάκης, Κ. Κανελλόπουλος, Γ. Σελινόπουλος, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Γιάννης Κανατσέλης και Παύλος Ροδιτάκης, οι κυρίες σοφία Σπύρου, Χαρά Ρίζου, Κική Σβίγκου, ο Ερευνητής της Ιστορίας του Πειραιά κ. Στέφανος Μίλεσης με τη Σύζυγό του.

Ελένη Κανατσέλη