Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Πειραϊκός Φάρος Ομιλία για τους τρεις Ιεράρχες

 Την Τρίτη 28 Ιανουαρίου ο Πειραϊκός Φάρος (Πραξιτέλους 173), πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες σήμερα πιο επίκαιροι παρά ποτέ, με εισηγήτρια την κ. ΜΑΡΙΑ ΤΖΕΡΜΠΙΝΟΥ- ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, εκπαιδευτικό, Πρόεδρο ΠΕΙΡΑΪΚΟΥ ΦΑΡΟΥ.
Από τους πλέον ικανούς ανθρώπους του Πειραιά η κ. Μιχαλακοπούλου, έχει κατορθώσει να γίνει το συνώνυμο της καλής δουλειάς και της προσφοράς.
Η παρουσία της είναι παντού και τα έργα της είναι σοβαρά και θετικά με αποτέλεσμα να γίνονται παραδείγματα για όλους μας.
Πολύ κατανοητά, με απλά λόγια η κ. Μιχαλακοπούλου μας έδωσε καλά να καταλάβουμε ότι οι διδασκαλίες των Τριών Ιεραρχών, των μεγάλων δηλαδή πατέρων της Εκκλησίας μας, είναι πάντα επίκαιρες και μάλιστα πιο δυνατές από ποτέ, στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Το Μεγάλο και καλό ακροατήριο άκουσε με προσοχή την ομιλήτρια και τη συνεχάρη για τον εμπνευσμένο λόγο της.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Προστασίας Περιβάλλοντος και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Σπυράκη, τις κυρίες Σοφία Λαμπρινού, Ελευθερία Κατσή, Ντίνα Τρουπιώτη, τον κ. Παναγιώτη Μιχαλακόπουλο, τους Εκπαιδευτικούς κ.κ. Κώστα Μιχαλακόπουλο, Αθανάσιο Ηλία, τον Επιχειρηματία κ. Γιάννη Ηλία, τον Ιατρό κ. Πολύκαρπο Παπασπηλιόπουλο, τον Δικηγόρο και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτρη Πάνου.

Γιώτα Κανδεράκη