Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

Στον Όμιλο Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά


Την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, Κουντουριώτου και 2ας Μεραρχίας Γωνία, Ισόγειο, ο Όμιλος Κυριών Φίλων Αστυνομίας  Πειραιά έκοψε την πίτα του και συγκέντρωσε δίπλα του τα μέλη, φίλους και πολλούς Πειραιώτες.
Γέμισε η αίθουσα ασφυκτικά με κόσμο και ήταν αυτό μια απόδειξη του πόσο αγαπητός είναι ο όμιλος και πόσο μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνει για το καλό των παιδιών της Αστυνομίας

Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις παιδιών αστυνομικών, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, που πέτυχαν στις εισαγωγικές των Πανεπιστημίων.
 Πολλά χρόνια μετρά αυτός ο ευγενής Όμιλος στέκεται κερί αναμμένο κάθε στιγμή για τους αστυνομικούς και πασχίζει να τους δίνει ότι μπορεί. Είναι γνωστό ότι στο χώρο του Ομίλου παραδίδονται δωρεάν μαθήματα για κομπιούτερ και ότι κάθε χρόνο με χρήματα των κυριών αγοράζονται διάφορα πράγματα που είναι απολύτως απαραίτητα για την άσκηση των καθηκόντων των αστυνομικών.
Την πίτα ευλόγησε ο π. Ιωάννης Κοκκώνης, Ιερέας της Αστυνομίας και λίγα λόγια μας είπε η Πρόεδρος του Ομίλου κ. Όλγα Ρούσσου.
Η γιορτή έκλεισε με καλό κέρασμα και πολύ κέφι για τη νέα χρονιά.
Μεταξύ των παρόντων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πειραιά Ταξίαρχο Γιάννη Διαμαντόπουλο, τον Διοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Σπύρο Λάσκο, τον Πρόεδρο της Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά Στρατηγό Γιάννη Τετράδη, τους Στρατηγούς, Γιώργο Ανδρουτσόπουλο, Κώστα Κοτρώτσο, τον Υποδιοικητή της Τροχαίας Πειραιά κ. Φώτη Νικολάκη, την πρώην Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Αστυνομίας Πειραιά κ. Λίτσα Νιαρχάκου, τον Αστυνομικό κ. Ζήσιμο Δημακόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Τμήματος Πειραιά της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Μανώλη Στρατουδάκη, τις κυρίες Μαρίνα Κριτσωτάκη, Ανθή Αντάσουρα.

Νίκος Ζάβρας