Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Μνημόσυνο Χρήστου Τσάρα

 Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014 προσήλθαμε με θλίψη στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Πειραιά, προκειμένου να ενώσουμε και μεις τις προσευχές μας προς τον Πανάγαθο Θεό για την ανάπαυση της Ψυχής του αγαπημένου μας φίλου Χρήστου Τσάρα που έφυγε από κοντά μας πριν από ένα χρόνο και η απουσία του είναι αισθητή σε όλους μας.

Η λατρεμένη σύζυγός του Λέλα και όλοι εμείς, ακόμα δε μπορούμε να πιστέψουμε πως χάσαμε το Χρήστο μας, τον άρχοντα, τον Τζέντλεμαν, τον Ταξιδευτή των Θαλασσών και του κόσμου.
Μια άγκυρα μαζί με το φωτογραφία του πάνω στο τραπέζι του Μνημοσύνου και η γλυκιά μας Λέλα, μας θύμισαν τις μεγάλες αγάπες του Χρήστου, τη θάλασσα και τη Γυναίκα του.
Χρήστο, ήσουν πάντα τόσο καλός και η αγάπη σου μας σκέπαζε όλους. Είχες ένα λόγο ωραίο και μας συγκινούσε αυτή σου η μεγάλη καρδιά και η ανοικτή στον Θεό Ψυχή σου,
Είμαστε σίγουροι πως είσαι στα δεξιά του Χριστού και σε παρακαλούμε να μας σκέφτεσαι και να μας φροντίζεις.
Μεταξύ των συμπροσευχομένων διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Πρόεδρο και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Γυναικών Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων κυρίες Κική Καλογεράκου, Μίνα Κατσή.

Ελένη Κανατσέλη