Το fonipeiraioton.blogspot.gr μεταφέρθηκε στη νέα μας σελίδα www.fonipeiraioton.gr

Θα μεταφερθείτε αυτόματα στη νέα διεύθυνση. Αν αυτό δε συμβεί πατήστε το σύνδεσμο
http://www.fonipeiraioton.gr

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
WWW.FONIPEIRAIOTON.GR για άμεση ενημέρωση

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Που μας οδηγεί η Συγκυβέρνηση;


Κλονίζεται η εμπιστοσύνη προς τη συγκυβέρνηση, η οποία φαίνεται να παραπαίει υπό το βάρος των αλλοπρόσαλλων πολιτικών της και των προγραμμάτων της που κάθε μέρα μας φέρνουν όλο και πιο κοντά στην πλήρη εξάρτηση και εξαθλίωση, καθώς ετοιμάζονται για νέο δάνειο στο όνομα μιας ανύπαρκτης ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!
Αρχίσανε τα "όργανα".. συνδέουν την «πολύ-αναμενόμενη» ανάπτυξη με πιστώσεις, προ-αναγγέλλοντας με αυτό το τρόπο νέο δανεισμό και παράλληλα του ένα νέο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Προσαρμογής.
Και αυτό όταν η διστακτικότητα νέων επενδυτών να προβούν σε νέες επενδύσεις στα ακίνητα, λόγω των αρνητικών αντιλήψεων για την ελληνική οικονομία καθώς και από την αδυναμία διαχείρισης του χρέους συνεχίζεται και μάλιστα γίνεται όλο και πιο φανερή.
Και, φυσικά, η εγχώρια επιχειρηματικότητα συνεχίζει να αιμορραγεί σοβαρά, δεδομένων, της σχεδόν ανύπαρκτης ροής νέων (ηλικιακά) επιχειρηματιών στην ελληνική αγορά και με την απασχόληση στο εμπόριο το 2013, να φτάνει στα επίπεδα του 1997, σημειώνοντας απώλειες 176.400 καθαρών θέσεων εργασίας.
Πέτρος Βιολάκης

Δρ Κοινωνικών Επιστημών